Gå til sygdomsliste

læge taler med patient
Overskridelse af ventetider

Vi har samlet information og nyheder om ventetider i kræftbehandlingen. Her kan du blive klogere på den aktuelle situation og læse om dine rettigheder som kræftpatient:

Ventetider for kræftpatienter


Indsamlingsbøtte ved Kræftens bekæmpelses landsindsamling 2022
Vil du oprette en digital indsamling?

Du kan bakke op om Kræftens Bekæmpelses landsindsamling ved at oprette en digital indsamling på Facebook. Se, hvordan du gør på Facebook: 

Opret indsamling


Prøver undersøges i mikroskop på forsiden af forskningsrapport 2022
Fremskridt i kræftforskningen

Hvert år støtter Kræftens Bekæmpelse en lang række forskningsprojekter. Læs her om de resultater, der er opnået i 2022, og om en række nye forskningsprojekter, der er sat i gang:

Forskningsårsrapport 2022


Podcast om at hjælpe børn i sorg

Lyt til vores podcastserie, hvor to eksperter svarer på spørgsmål og rådgiver om de svære problemstillinger, der kan dukke op, når børn oplever sygdom og død i familien:

Find podcastserien her


nærbillede af to mennesker der krammer
Råd til pårørende

Det kan være svært at vide, hvad man kan sige og gøre, hvis man er pårørende til én, der har kræft. Her kan du finde råd om, hvordan du kan støtte - hvad enten du er ven, kollega, familiemedlem, nabo eller andet:

Råd til pårørende


Kvinde står i natur og ser tænksom ud
Hjælp til at tackle senfølger

Hvert år bidrager ny forskning, forebyggelse og patientstøtte til, at langt flere i dag overlever kræft. Desværre oplever mange også senfølger efter behandlingen. Find råd til at tackle senfølger og bivirkninger her:

Bivirkninger og senfølger


Find din nærmeste kræftrådgivning

Her kan du se alle vores kræftrådgivninger. Vælg på listen og gå direkte til siden, hvor du får mere information.

Find andre hjemmesider

Genveje til kampagner, indsamlinger og patientforeninger.


Få gratis rådgivning

Mandag - fredag kl. 9 - 21. Lørdag - søndag kl. 12 - 17. Helligdage lukket

Kræftlinjen: 80 30 10 30

Vi kan alle være helte. Og i vores øjne er du en superhelt, når du går på gaden og samler ind for alle berørt af kræft ❤ Vær med til at skabe håb. Bliv indsamler til Landsindsamlingen søndag 16. april.

Liams bedsteforældre kastede alt, hvad de havde i hænderne, da Liam fik kræft. Se med, når Liam og familien overrasker farmor og farfar (2:56 min.).


Kræftens Bekæmpelses nye udstilling og undervisningstilbud udForsk er et lærerigt og interaktivt undervisningsforløb om kræft - primært for de større elever. Hør mere i videoen og på cancer.dk/udforsk.


Nyheder

31-03-2023
Ny forskning skal give flere kræftpatienter gavn af immunterapi
Immunterapi har i de seneste år givet store fremskridt i behandlingen af kræft. Men der er stadig en række kræfttyper, hvor behandlingen er uden virkning. Det har forskning fra Kræftens Bekæmpelses Ce…
Læs flere nyheder