Gå til sygdomsliste

Online samtalegrupper

Kræftens Bekæmpelses rådgivere tilbyder online samtalegrupper for patienter, pårørende og efterladte.  Her kan man udveksle tanker og erfaringer med andre i samme situation - uanset hvor man bor:

Online samtalegrupper


Vil du være med i vores brugerpanel?

Vi søger patienter og pårørende til Kræftens Bekæmpelses Brugerpanel. Som deltager svarer man bl.a. på spørgeskema-undersøgelser og hjælper på den måde med at arbejde for et godt liv med og efter kræft. Læs mere og tilmeld dig:

Kræftens Bekæmpelses brugerpanel


klam fyr fra suspekt viser en stor pose med tøj han har doneret til kræftens bekæmpelses pop up-genbrugsbutik
Ny genbrugs-pop up

25. november slår Kræftens Bekæmpelses Genbrug dørene op til en pop up-butik med tøj, som en række kendte mennesker har doneret. Butikken ligger i København og er åben til og med 23. december. Læs mere her:

Kendte donerer tøj til Kræftens Bekæmpelses Genbrugs pop up-butik


Årets julekalender

Deltag i årets julekalender og forsød din december med lækre præmier.  Måske vinder du en ekstra julegave til dig selv?

Tilmeld dig her


patient og læge sidder på seng og kigger på papir sammen
Fremtidens sundhedsvæsen

Danmark har brug for et sammenhængende og endnu bedre sundhedsvæsen, der er bygget op omkring borgernes behov. I kampen for at opnå det har Kræftens Bekæmpelse otte anbefalinger:

Se de otte anbefalinger her 


Corona: Råd til dig i øget risiko

Coronasmitten vokser. Er du i øget risiko, kan du leve normalt, men vær opmærksom på nye restriktioner fra myndighederne. Find råd og vejledning her:

Spørgsmål og svar om corona


Find din nærmeste kræftrådgivning

Her kan du se alle vores kræftrådgivninger. Vælg på listen og gå direkte til siden, hvor du får mere information.

Find andre hjemmesider

Genveje til kampagner, indsamlinger og patientforeninger.


Få gratis rådgivning

Mandag - fredag kl. 9 - 21. Lørdag - søndag kl. 12 - 17. Helligdage lukket

Kræftlinjen: 80 30 10 30

Danmark har den tvivlsomme ære af verdens yngste rygestart på kun 16,4 år i gennemsnit. Men faktisk er hver 4., der begynder at ryge fast, kun 14 år eller yngre. Det er et fælles ansvar ikke at give tobakken videre til den næste generation. Læs mere på røgfrifremtid.dk.


Ingen børn bør opleve, at deres far eller mor bliver alvorligt syg eller dør. Alligevel sker det for tusindevis af børn og unge hvert år. Ingen børn skal stå alene med sorgen - derfor arbejder vi i Kræftens Bekæmpelse for sorggrupper på alle landets skoler.


Flere lever længere efter kræft. Nyeste tal for kræftoverlevelse viser en positiv udvikling - særligt for lungekræft og livmoderhalskræft. (1:06 min)


Nyheder

30-11-2021
Kræftens Bekæmpelse: Stærkt bekymrende forhold for brystkræftramte i Østdanmark
Mere end halvdelen af alle brystkræftforløbene i Østdanmark er forsinkede, og det betyder, at mange patienter ikke opereres til tiden, viser nye tal for Sundhedsdatastyrelsen.
Læs flere nyheder