Gå til sygdomsliste

stregtegning af en voksen der holder om et barn set bagfra
Ny podcast i serien 'Børn som pårørende'

Nu kan du høre 2. afsnit i podcastserien om børn som pårørende. Denne gang er der fokus på, hvordan man kan hjælpe som lærer. Lyt med her:

Podcasts fra Kræftens Bekæmpelse


forsiden af tæt på kræft nummer 1, 2022
Tæt på kræft sætter fokus på ulighed

I den nyeste udgave af Tæt på kræft sætter vi fokus på ulighed i kræft. Derudover kan du - blandt meget andet - læse om fremtidens kræftbehandling og om nogle af Kræftens Bekæmpelses fantastiske frivillige. God læselyst: 

Tæt på kræft nr. 1 - 2022


sol på blå himmel
Husk solrådene i forårssolen

9 ud af 10 tilfælde af modermærkekræft kan forebygges med fornuftig adfærd i solen. Se her, hvordan du solbeskytter dig selv og dine børn bedst muligt i forårssolen:

Tre solråd


Forside til kræft i danmark 2022 med et stemningsfyldt billede af mange mennesker i en park
Kræft i Danmark 2022

Nu kan du læse 'Kræft i Danmark 2022'. Rapporten giver et samlet overblik over udviklingen på kræftområdet i 2021. Læs rapporten her:

Kræft i Danmark 2022


Et ældre og et yngre familiemedlem giver hinanden et kram
Er du pårørende til én, der har kræft?

Få gode råd og hjælp til livet som pårørende til en kræftpatient - uanset om det er et familiemedlem, en ven eller kollega, der har kræft:

Råd til pårørende


det ukrainske flag
Help for anyone affected by cancer

The Danish Cancer Society’s counselling services are available to anyone affected by cancer - also if you come to Denmark from Ukraine. We are often able to offer counselling in English or make use of interpreting assistance:

International patient support


Find din nærmeste kræftrådgivning

Her kan du se alle vores kræftrådgivninger. Vælg på listen og gå direkte til siden, hvor du får mere information.

Find andre hjemmesider

Genveje til kampagner, indsamlinger og patientforeninger.


Få gratis rådgivning

Mandag - fredag kl. 9 - 21. Lørdag - søndag kl. 12 - 17. Helligdage lukket

Kræftlinjen: 80 30 10 30

Til sommer kører Kræftens Bekæmpelse som den første danske NGO nogensinde med i Tour de France, som en del af karavanen forud for Tour-feltet. Det sker for at sætte fokus på og hylde alle, der træder til under et kræftforløb.


79-årige Sri Sai Das har en ufattelig mængde energi – som han heldigvis bruger i kræftsagens tjeneste. Mød en af vores 46.000 fantastiske frivillige.


Efter et forløb med strubekræft vil 33-årige Anne sige tak til sin sygeplejerske, Mette, som har betydet meget for hende. Se med i denne rørende video, hvor hun overrasker Mette med blomster og en tale.


Nyheder

Foto fra en hospitalsgang på en kræftafdeling
19-05-2022
Ny årsrapport: Flere kræftpatienter venter for længe
Regionerne lever ikke op til målsætningen om at behandle 90 pct. af kræftpatienter til tiden. Ny årsrapport for 2021 viser, at det går den forkerte vej: Flere kræftpatienter end året før ventede for l…
Læs flere nyheder