Skip navigation

Foredrag i mandeklubben: Asbjørn Skjøth Bruun fortæller om Siriuspatruljen

Asbjørn Skjøth Bruun fortæller om sine 26 måneder med Siriuspatruljen. Kom og hør dette spændende foredrag arrangeret af PROPA og Mandeklubben i Kræftrådgivningen i Esbjerg.

Der sniger sig et par skrøner fra de yderste forposter ind denne eftermiddag og kedeligt bliver det ikke, når Asbjørn Skjøth Bruun holder foredrag om sin tid med Siriuspatruljen. Asbjørn Skjøth Bruun har tilbragt 26 måneder med Siriuspatruljen og mere end 2.000 nætter i en sovepose med klipper, is og vilde dyr som eneste nabo.

Den 6. februar holder Asbjørn Skjøth Bruun foredrag på Esbjerg Hovedbibliotek under overskriften: ”Eventyr med is i maven”. Foredraget er arrangeret af mandeklubben i Kræftrådgivningen i Esbjerg i samarbejde med Propa.

Alle mænd, der har eller har haft kræft, og deres partnere/ægtefæller er velkomne - tilmelding via linket i boksen.

Om mandeklubben i Kræftrådgivningen i Esbjerg:

I Kræftrådgivningen i Esbjerg har en gruppe mænd etableret en mandeklub for dig, der har eller tidligere har haft kræft. Vi er en selvkørende gruppe, hvor tovholderne er frivillige mænd. Det primære fokus er samvær, hvor vi tager på mindre udflugter, arrangerer madlavning med mere.