Skip navigation

Netværk for kvinder med kræft

Dette netværk er for alle kræftramte kvinder, der gerne vil have et fællesskab med andre kvinder med kræft. Vi mødes en gang om måneden i Kræftrådgivningen i Esbjerg.

Dette netværk er for kvinder med kræft. Vi er en blandet flok, der alle er ramt af kræft og har brug for et netværk, hvor der er plads til at tale frit om sygdommen. Vi mødes i netværket en gang om måneden i Kræftrådgivningen i Esbjerg. Vi snakker og hygger os sammen, og der serveres te og kaffe. Netværket er et åbent netværk, hvor der løbende kommer nye deltagere til.  Alle kvinder med kræft er velkomne. 

Vi finder ofte vores strikke- eller hækletøj frem, når vi mødes. Så glider samtalen mere frit. Nogle gange laver vi andre ting sammen. Det kan være, at vi læser vi en fælles bog, som vi efterfølgende tager op til debat. Andre gange tager vi på museum sammen, deler opskrifter og lignende. Vigtigst er, at vi sammen har et fællesskab at finde støtte i.

Praktisk information:

Vi mødes en gang månedligt: Den anden onsdag i måneden kl. 10-12. Netværket er åbent for alle kvinder med kræft, og det kræver ikke tilmelding at deltage. 

Tovholder for netværket er frivillig Tove Christensen. Du er meget velkommen til at kontakte Kræftrådgivningen i Esbjerg, hvis du har spørgsmål eller vil høre nærmere om gruppen. 

Kontakt Kræftrådgivningen i Esbjerg:

Tlf. 70 20 26 71
E-mail: esbjerg@cancer.dk

Vi glæder os til at se dig!