Skip navigation

Havkajak ved Charlottenlund Fort (formiddagsholdet)

Tilbuddet er til dig, der har eller har haft kræft og godt kunne tænke sig at bruge kroppen, komme ud i naturen og være sammen med andre ligestillede

Har du lyst til at prøve at ro havkajak? Så er der mulighed for det torsdag formiddage eller eftermiddage i kajakklubben Palo, der har adresse på Strandvejen 146 A, 2920 Charlottenlund.

At motionere og indgå i et fællesskab styrker én, ikke blot fysisk, men også mentalt. Fra kajakklubben ror vi sammen langs Øresunds kyst i stabile havkajakker. Vi slutter af med en kop kaffe eller the og en snak.

Der kræves ikke særligt udstyr - blot tøj, der er nemt at bevæge sig i fx løbebukser, en t-shirt, en varm trøje, badesko, en regn- og vindtæt jakke samt skiftetøj. Deltagerne skal kunne svømme 200 meter.

Praktisk information:

Sæsonen løber fra maj til oktober med sommerpause i juli og august.

Vi mødes hver torsdag i ovenstående perioder på formiddagsholdet kl. 9.00-12.00.

Tilmelding er nødvendig på grund af begrænset antal pladser. Når du tilmelder dig, gælder det for hele sæsonen. Tilmelding til hele året sker her via kalenderen på datoen for sæsonstart den 2. maj 2024:

Havkajak ved Charlottenlund Fort (formiddagsholdet)

Træningen er på eget ansvar. Du må ikke lide af epilepsi eller andet, der kan medføre bevidstløshed. Konsulter din læge i forhold til eventuelle hensyn.

Holdledere og instruktører:
Annie Michelsen, lærer, bachelor i idræt, friluftslivsvejleder og havkajakroer.
Jane Eldahl Jørgensen, kajakroer og frivillig.

BEMÆRK: Hvis tidspunktet for dette hold ikke passer, kan du tilmelde dig eftermiddagsholdet, der mødes fra kl. 12.15-15.15. Du kan finde eftermiddagsholdet og tilmelde dig i kalenderen.