Skip navigation

Samtalegruppe for kræftpatienter

Er du kræftpatient (40-65 år) og har du lyst til at være med i en samtalegruppe, hvor du har mulighed for at tale med andre mennesker, der er i aktiv kræftbehandling? Så er denne samtale gruppe måske noget for dig.

Er du kræftpatient i alderen 40-65 år og har du lyst til at være med i en samtalegruppe, hvor du har mulighed for at tale med andre mennesker, der er i aktiv kræftbehandling? 

Samtalegruppen giver dig mulighed for at udveksle erfaringer, tanker, følelser samt glæder og bekymringer i forbindelse med din sygdom. Det kan være ift. familieliv, arbejdsliv, frygt for fremtiden, ændret identitetsopfattelse eller andre emner, der følger med livet som kræftpatient.

Gruppen skelner ikke mellem typer af kræft og der er plads til ca. 8 i gruppen. Alle i gruppen har tavshedspligt, og man skal melde afbud, hvis man ikke kan deltage. 

Praktiske informationer

Gruppen mødes i Kræftrådgivningen i Herlev seks gange hver torsdag kl. 13.00-14.30. Datoerne er: 5/9, 12/9, 19/9, 26/9, 3/10, 10/10.  

Da der er et begrænset antal pladser, er tilmelding nødvendig. Hvis du tilmelder dig, vil du vil blive inviteret til en afklarende samtale, inden du starter i gruppen.

Gruppelederen er rådgiver, Simone Brorstrup Falcon 

Har du spørgsmål til gruppetilbuddet, kan du kontakte Simone på sbf@cancer.dk.

Klik på "Tilmeld", hvis du ønsker at deltage. Da endelig tilmelding kræver en afklarende samtale med en rådgiver, vil du efterfølgende blive kontaktet, så vi kan aftale en tid til samtalen.