Skip navigation

Gå med Kræftens Bekæmpelse: Vestamager

Kræftens Bekæmpelse i København tilbyder vandreture for kræftpatienter og pårørende hver anden tirsdag kl. 10-12. Denne gang går turen til Vestamager.

Har du kræft eller er du pårørende? Er du glad for at komme ud i naturen og gå en tur? Har du lyst til at deltage i et fællesskab, hvor vi går en tur sammen hver 14. dag? Så er 'Gå med Kræftens Bekæmpelse' noget for dig. 

Kræftens Bekæmpelse i København tilbyder vandreture på et par timer hver anden tirsdag kl. 10-12. Vi starter typisk fra en S-togsstation eller metrostation i Københavnsområdet.

Der er altid frivillige turledere med på turen. Turlederne er alle glade for at vandre. De har forskellige baggrunde og kompetencer, men er først og fremmest medmennesker, der gerne vil bruge en del af deres fritid på at dele glæden ved en tur under åben himmel med andre.

Du møder andre mennesker, som sandsynligvis har nogle af de samme erfaringer som dig selv med kræft. Hver enkelt vælger selv, om de vil tale om sygdom og svære ting, eller om de har lyst til at glemme sygdommen for en stund og bare nyde den friske luft og sanse naturen.

Tilmelding og praktisk information

På turen den 16. januar 2024 går vi tur i Bøllemosen. Vi mødes på Skodsborg Station kl. 10 og er tilbage ved stationen kl. 12. 

Du sørger selv for transporten til og fra mødestedet. Husk altid påklædning efter forholdene, ikke mindst godt fodtøj, du kan vandre i.

Vandreturene er tilrettelagt på steder med gode stier og jævnt underlag. Vi tager det stille og roligt, men du skal vide med dig selv, at du kan gå en tur, som varer et par timer med indlagte pauser. 

Du tilmelder dig via linket nedenfor (eller i boksen). Du er også velkommen til at kontakte Kræftrådgivningen i København, hvis du vil høre nærmere eller tilmelde dig.

Kontakt kræftrådgivningen i København:

Tlf. 82 20 58 05
E-mail: koebenhavn@cancer.dk