Skip navigation

Mindfulness drop-in for kræftpatienter og pårørende

Træning i mindfulness kan være med til at reducere nogle af de psykiske og fysiske gener, du kan opleve som kræftpatient og pårørende. Kom og prøv om mindfulness er noget for dig.

Livet som kræftpatient eller pårørende kan være både stressende og angstfuldt. Det kan være svært at stoppe strømmen af tanker og være nærværende både i forhold til ens omgivelser og i det daglige liv. Mange oplever også ubehag i kroppen, evt. smerter.

Har du lyst til at udforske nogle af de muligheder, du har, for at håndtere livet som kræftpatient eller pårørende, så er dette tilbud noget for dig. Erfaringerne viser, at træning i Mindfulness kan reducere nogle af de psykiske og fysiske gener, der kan følge med en kræftsygdom.

Praktisk information:

Dette mindfulness-hold er drop-in baseret. Du kan derfor bare møde op de gange, du har mulighed for. Tilmelding er ikke nødvendig.

Du behøver ikke have forudgående kendskab til mindfulness. Når du møder op, vil du blive guidet igennem forskellige mindfulness-øvelser, som kan være både liggende, siddende, gående og stående. Der vil også indgå lette yogastræk.

Du kan deltage i dit almindelige tøj, men det er en fordel at have behageligt tøj på. Medbring evt. et par varme sokker og et tæppe eller sjal.

En forudsætning for deltagelse er normal hørelse eller teleslynge til eget høreapparat. 

Underviser: Psykoterapeut og mindfulnessinstruktør Majken Kaznelson. 

Tidspunkt: Mandage kl. 15.30 - 17.00                   
Fra 2. september – 16. december 2024 (ændringer kan forekomme. Ændringer vil fremgå af kalenderen)

Sted:                                                                                                                       
’Elefanthuset’, sal 2
Thit Jensens Vej 2
2200 København

Elefanthuset ligger i De Gamles By - det er bygningen lige bag ved Center for Kræft & Sundhed, Nørre Allé 45, 2200 København N.