Skip navigation

Styrk din mentale robusthed

På dette kursus arbejder du med egne styrker og værdier og din indflydelse på eget liv. Målet er at opleve større styrke og flere handlemuligheder i livet med kræft.

At få kræft er en stor belastning, også mentalt. Både under og efter sygdomsforløbet er det almindeligt at opleve angst, svære tanker og manglende overskud. Med afsæt i nyere psykologisk forskning i mental robusthed (resilliens) tilbyder Kræftens Bekæmpelse derfor kurset ”Styrk din mentale robusthed” til kræftpatienter.

Mental robusthed dækker over det at kunne klare sig på trods af svære belastninger i livet. På kurset arbejder du med egne styrker og værdier, dit netværk og din indflydelse på eget liv. Målet er, at du undervejs og efter endt kursus oplever større styrke, mental robusthed og flere handlemuligheder i livet med kræft. 

Praktisk om kurset:

Kurset foregår i Kræftrådgivningen i Odense. Der er i alt 7 mødegange. Kurset er en blanding af oplæg, øvelser og erfaringsudveksling med andre kursister. Derudover lægges op til, at du arbejder med øvelserne mellem de enkelte kursusgange.

Undervisere på kurset:

Lissa Mortensen, psykoterapeut/parterapeut og Signe Juhl, psykolog, som begge er rådgivere i Kræftrådgivningen i Odense. 

Tilmelding: 

Tilmelding til Kræftrådgivningen i Odense. Endelig tilmelding kræver en forudgående samtale med en rådgiver. Hvis du tilmelder dig via linket nedenfor (eller i boksen) vil vi derfor kontakte dig, så vi kan aftale en samtale. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til Kræftrådgivningen i Odense på mail, hvis du er interesseret i at tilmelde dig kurset. 

Kontakt Kræftrådgivningen i Odense:
Tlf.: 70 20 26 87
E-mail: odense@cancer.dk