Skip navigation

Patientforeningen Modermærkekræft: Online-foredrag om hudpleje for alle køn

Autoriseret læge, Charlotte Bech, har på syv virtuelle møder præsenteret forskellige emner, der alle kredser om, hvad du selv kan gøre i forhold til kræft. Denne gang er en bonus aften, hvor det skal handle om hudpleje. Foredraget er arrangeret af Patientforeningen Modermærkekræft.

Vi har været igennem alle de syv perler enkeltvis til at forebygge kræftsygdom(me): Motion, Søvn, Tarmflora, Sund kost, Undgå forurening, Mindre stress og mere positivt mindset, Latter og smil.

Efter perlerækken får du en ekstra bonus aften slut i april. Her får du følgende:

  1. En kort gennemgang af de vigtigste pointer fra hver af de syv perler
  2. En hurtig genvej til sund og naturlig hudpleje for alle køn.

En god hudpleje er vigtig for at få en sundere hud, og det er en fordel for alle, enten du har eller har haft en sygdom i huden eller har en sund og rask hud. Det bliver hudpleje med naturlige ingredienser, som du alt sammen har derhjemme i køkkenet.

Autoriseret læge, Charlotte Bech, har på de syv virtuelle møder præsenteret det enkelte emne ud fra, hvad der er dokumenteret fakta og, hvad der er fup, dvs. udokumenteret information.

Charlotte har med sin store, opdaterede, faglige viden på en let og pædagogisk måde givet dig en indsigt i, hvad du selv kan gøre inden for de syv emner for at forebygge kræft ud fra to områder: I. At styrke immunforsvaret og II. At øge mængden af antioxidanter (dæmpe dannelsen af frie iltradikaler).

Du har fået en teoretisk viden om de syv perler til at komme i balance, både fysisk og mentalt krydret med teori, og hvor relevant tillige praktiske øvelser. Som et ekstra bonus emne er Hudpleje for alle køn.

Hvem kan deltage: Primært personer med modermærkekræft samt hudkræft og deres pårørende. Andre er dog også velkomne.

Tilmelding: Via tilmeldingslinket. 

Tilmeldingsfrist: 25. april 2024