Skip navigation

Patientforeningen Modermærkekræft: Online-foredrag om kræft og stress

Autoriseret læge, Charlotte Bech, vil på syv virtuelle møder præsentere forskellige emner, der alle kredser om, hvad du selv kan gøre i forhold til kræft. Denne gang er temaet stress. Foredraget er arrangeret af Patientforeningen Modermærkekræft.

Autoriseret læge, Charlotte Bech, vil på syv, virtuelle møder præsentere det enkelte emne ud fra, hvad der er dokumenteret fakta og, hvad der er fup, dvs. udokumenteret information. Charlotte vil med sin store, opdaterede, faglige viden på en let og pædagogisk måde give dig en indsigt i, hvad du selv kan gøre for at forebygge kræft.

Programmet vil omfatte en kort introduktion ved PAMO forperson Merete Schmiegelow efterfulgt af ca. en time om det pågældende emne ved læge Charlotte Bech og herefter spørgsmål og svar.

Møderne er primært henvendt til personer med modermærkekræft samt hudkræft og deres pårørende. Andre er også velkomne.

Om oplægsholderen: 
For læge Charlotte Bech er det lige så naturligt at behandle med den gængse lægefaglige behandling som at supplere med naturlige metoder, som kost, motion og livsstil. Læge Charlotte Bech har forsket og arbejdet med forebyggelse af kræftsygdomme, såvel i Danmark som i USA og skrevet en større afhandling omkring det. Det er en holistisk tilgang, hvor vi kommer hele vejen rundt for at få fysisk, mental og følelsesmæssig balance, så vi kan styrke kroppens egne indbyggede mekanismer for selv-reparation. Du lever et sundt liv, når din krop er rask og rørig, dit sind i balance, dit humør er højt, og din fordøjelse virker optimalt. Det er lige så vigtigt, at dit mind-set er sundt, som at kroppen er det.

Praktisk information:

Møderne er arrangeret af Patientforningen Modermærkekræft (PAMO).

Emnerne for hvert møde vil kunne ses fortløbende i kalenderen. 

Deltagelse er gratis, men tilmelding per emne er nødvendig. Af praktiske og ressourcemæssige grunde er det vigtigt for den frivillige i PAMO, at hvis du bliver forhindret efter tilmelding straks skriver til info@modermaerkekraeft.dk og melder fra med navn(e) og antal.