Skip navigation

Online samtalegruppe for patienter med uhelbredelig kræft og hjemmeboende børn

Har du uhelbredelig kræft og har du børn, som bor hjemme? I denne samtalegruppe møder du andre, som står i en lignende situation. Vi mødes online, og du kan derfor deltage hjemmefra.

Har du uhelbredelig kræft og har du børn, som bor hjemme? Så er det måske noget for dig at være med i denne online samtalegruppe.

I gruppen får du mulighed for at:

  • Udveksle erfaringer, tanker og følelser med andre som står i en lignende situation
  • Vende det, der fylder for dig netop nu
  • Sammen med de andre deltagere at finde ressourcer og inspiration til, hvordan livet kan leves, med det vilkår at være uhelbredeligt syg
  • Møde andre med kræft inde på livet, uden at du behøver at tage hjemmefra

Gruppen er for både kvinder og mænd, der har uhelbredelig kræft og som har hjemmeboende børn. Vi mødes online, og du kan derfor deltage hjemmefra.

Tilmelding og information:

Vi mødes i alt otte gange, første gang den 8. september 2024 fra kl. 10-11.30.

Vi mødes online, og du kan derfor deltage, uanset hvor du bor. Du deltager via computer eller tablet via Microsoft Teams. Du vil modtage en mail med et link og en introduktion til, hvordan du deltager.

En rådgiver fra Kræftrådgivningen i København varetager gruppen. Du kan derfor kontakte Kræftrådgivningen i København for at høre nærmere og tilmelde dig. Du kan også tilmelde dig ved at klikke på tilmeldingslinket i boksen. Endelig tilmelding til gruppen kræver forsamtale med en rådgiver fra Kræftrådgivningen i København. Denne samtale kan foregå via Teams eller telefon.

Kræftrådgivningen i København:
Tlf.: 82 20 58 05
E-mail: koebenhavn@cancer.dk