Gå til sygdomsliste

Ny kommunikationschef i Kræftens Bekæmpelse

05-01-2021
Ida Strand bliver ny kommunikationschef i Kræftens Bekæmpelse. Ida Strand har en robust erfaring med kommunikationsledelse som kommunikationschef i både Rigspolitiet og DI. Hun tiltræder stillingen per 1. februar.

Ida Strand tiltræder stillingen som kommunikationschef i Kræftens Bekæmpelse 1. februar 2021.

Det er en moderne og velfungerende kommunikationsafdeling i Kræftens Bekæmpelse, som Ida Strand nu sætter sig spidsen for. Her forventer hun, at hun kan være med til at styrke kommunikationsindsatsen yderligere gennem en endnu mere detaljeret indsats i de mange nye kommunikationsmuligheder, som findes i dag.

Ida Strand har i en lang årrække arbejdet med at få komplekse dagsordner til at blive til konkrete budskaber og handlinger i store danske organisationer – senest som kommunikationschef i Rigspolitiet. Det være sig brede budskaber til befolkningen om Corona eller målrettede og holdningsprægede budskaber om EU.

- Jeg er rigtig glad for at få en så dygtig og erfaren kommunikationschef med ombord. Jeg er sikker på, at vi sammen med Ida kan gøre vores moderne kommunikation endnu mere effektiv. Det bliver godt for kræftpatienterne, vores frivillige og for hele vores organisation, siger administrerende direktør Jesper Fisker.