Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Mange, der har kræft tæt inde på livet, oplever, at sygdommen og behandlingen har store omkostninger. Både fysisk, psykisk og socialt. I Rådgivningen vil vi være med til at give dig det lille kærlige skub, der kan gøre dig i stand til selv at handle. Gennem rådgivning, naturligvis - men lige så meget gennem husets mange muligheder for grupper og netværk, samt socialt samvær.
I kræftrådgivningen kan du få professionel rådgivning og du behøver ikke at bestille tid - du er altid velkommen til at kigge forbi, også hvis du bare trænger til en kop kaffe.
Kræftrådgivningen i Aalborg holder åbent mod tidsbestilling.
Bestil en tid på:
Tlf.: 70 20 26 85
Adresse:
Steenstrupsvej 1
9000 Aalborg
Tlf.: 70 20 26 85
E-mail: aalborg@cancer.dk
Følg os på Facebook her
Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00
Fredag kl. 10.00-13.00
Der er parkeringspladser ved rådgivningen.
Der er adgang for kørestolsbrugere og gangbesværede direkte fra p-pladsen samt handicaptoilet.
Ditliv er for voksne nuværende og tidligere kræftpatienter samt deres pårørende.
Ditliv handler om at styrke sine handlemuligheder ift. at have god trivsel og høj livskvalitet. DitLiv indeholder fem elementer: kost, bevægelse, søvn, mentale ressourcer og samliv, som i Ditlivs univers bliver til spis godt, rør dig godt, sov godt, tænk godt og godt samliv. I Ditliv handler det om, at hjælpe deltagerne til at bruge disse fem elementer i hverdagen, mhp. netop at sikre så god trivsel og livskvalitet som muligt.
Se mere på: www.ditliv.dk
Mænd er fulde af ressourcer, også når en væsentlig livsbegivenhed som kræft, rammer.
I Kræftrådgivningen i Aalborg er der etableret et stærkt og styrkende netværk, kun for mænd. Vi vil være mænd, og vi vil gøre de ting, som mænd foretrækker. Sammen med diverse aktiviteter, spisning og snak over kaffen, bliver der også mulighed for at tale om ens egen situation, indsamle viden og erfaring fra de andre mænd i netværket, samt byde ind med egne oplevelser – alt sammen til glæde for fællesskabet.
Vi støtter hinanden til både at klare kræften og stadig leve livet. Det gør vi ved at stå sammen. Vi tager blandt andet afsæt i de, i nogle øjnes typiske mandlige karakteristika, fx. handlekraft. Desuden erkender vi, at styrke kommer ved at stå ved sig selv - også de såkaldte bløde sider, som naturligt vil træde tydeligere frem, når en livstruende sygdom rammer og livet stadig skal leves.
Sygdommen er fællesnævneren, men vi mødes først og fremmest som almindelige mænd, der har lyst til at være sammen med hinanden – MAND & MAND IMELLEM.
Netværket mødes den anden og fjerde onsdag i hver måned kl. 17-20.
Selvhjælpsgruppe for kræftoverlevere med senfølger.
I dag hvor kræftbehandlingen er blevet meget bedre, bliver vi flere som lever mange år med en kræftdiagnose. Men livskvaliteten kan påvirkes af senfølgerne både efter sygdom og behandling.
I selvhjælpsgruppen kan du tale med andre ligestillede. Vil du være med?
Tilmelding samt yderligere oplysninger fås hos: Kræftens Bekæmpelse:
Tlf.: 70 20 26 85
E-mail: aalborg@cancer.dk
Sundhed i Bevægelse - motion og café - er et tilbud om motion for kræftpatienter med efterfølgende socialt samvær.
Projektet tilbyder en masse forskellig motionsformer samt caféliv for borgere, som er eller har været ramt af en kræftsygdom.
Kræftens Bekæmpelse udvider nu støtten til kræftpatienter og pårørende ved at tilbyde juridisk rådgivning om de emner, som ofte melder sig, når man selv eller en man kender får kræft. Formålet er at støtte og hjælpe kræftpatienter og pårørende så godt som muligt gennem kræftforløbet, da det ofte kan kræve rigtig mange ressourcer at mestre sygdomsforløbet:
Rådgivningen er gratis og juristen har naturligvis tavshedspligt.
Man kan møde op personligt eller få telefonisk rådgivning.
Der er mulighed for at få en samtale med den frivillige jurist, som er til stede i Rådgivningen et par gange om måneden, ved at kontakte Kræftrådgivningen i Aalborg på:
Tlf.: 70 20 26 85 eller
e-mail: aalborg@cancer.dk
Brystkræft kan ramme kvinder i alle aldre. Diagnosen kræft er/kan være skræmmende og tager tid at bearbejde. At få brystkræft kan have mange forskellige konsekvenser for dig og dine pårørende.
Det kan være en hjælp for dig at møde andre i samme situation og vide, at du ikke er alene, og at dine reaktioner er normale uanset, hvordan du har det.
Mandag i ulige uger kl. 15-17.
"Strikkecafé" for kvinder der har eller har haft kræft eller er pårørende/efterladt.
ALLE er velkomne, og du behøver ikke at strikke eller hækle. Du kan også bare komme og få en snak med en ligestillet og drikke en kop kaffe/te.
Ingen tilmelding, så mød bare op!
Du er velkommen til at tage strikke-/hækletøj med, men vi vil have garn m.m. her, som du kan benytte dig af.
Funktionel helkropstræning med fysioterapeut som instruktør.
Hver tirsdag i Mølleparken kl. 16.30 -17.30 i forår 2022.
Formålet med cafeen er:
At ligestillede kan mødes – hjælpe og støtte hinanden i den svære tid samt få mulighed til at tale om det, der kan være udfordrende
At blive lyttet til og forstået i et rummeligt og respektfuld fællesskab.
Gruppen skal være et frirum for den pårørende, hvor der er mulighed for at tale om de svære ting, som måske ikke drøftes i familien.
Kræftens bekæmpelse tilbyder nu 2 gå-/motionsgrupper for ALLE, der ønsker at have en at gå en tur med eller ud at motionere i skoven.
Hver onsdag formiddag - med afgang fra kræftrådgivningen kl. 9.30 - en tur på ca. en times tid - og også hver torsdag eftermiddag - med afgang her fra rådgivningen kl. 15.
Der er ingen tilmelding - bare mød op - tilbuddet er gratis.