Ny leder (Director of Development) af den danske NCD Alliance

03-04-2018
Stefan Islandi er tiltrådt som ny leder af den danske NCD Alliance. Stefan har boet de seneste knap 10 år i Afrika, hvor han bl.a. har været chef for Dansk Røde Kors i Østafrika. Udover mange år med Dansk Røde Kors kommer han med arbejdserfaring fra Udenrigsministeriet og FN’s Udviklingsprogram.

Stefan Islandi udtaler:

”Den danske NCD Alliance er en unik alliance. Med støtte fra de største patientforeninger i Danmark har Alliancen opnået rigtigt flotte resultater omkring opbyggelsen af patientforeninger i Østafrika og har samtidigt været med til at sætte NCDs på dagsorden internationalt. Udfordringerne omkring de ikke smitsomme sygdomme (NCDs) bliver kun større i de kommende år, ikke mindst i Afrika. Jeg glæder mig til at bidrage til Alliancen fortsatte arbejde med at sikre, at patienter og pårørende i Østafrika har et stærkt talerør i kampen for bedre forebyggelse og behandling af NCDs.

Om den Danske NCD Alliance

Den danske NCD Alliance er en sammenslutning mellem Diabetesforeningen, Hjerteforeningen og Kræftens Bekæmpelse som arbejder med opbygning af patientforeninger i Østafrika og kampen mod kræft, diabetes, lunge- og hjerte-kar-sygdomme (NCDs).

Stefan Islandi overtog stafetten som Director of Development fra Susanne Volqvarts som gik på pension ved udgangen af februar.