Skip navigation

Andrea Elisabeth Rudolph bliver vært på Knæk Cancer-show

Knæk Cancer: Sammen med Natasja Crone og Louise Wolff bliver Andrea Elisabeth Rudolph en del af værtsholdet ved årets Knæk Cancer liveshow på TV 2. For otte måneder siden fik Andrea Elisabeth Rudolph selv en kræftdiagnose, og nu vender hun tilbage til skærmen for at gøre en forskel for andre.

Når ‘Knæk Cancer’ lørdag 30. oktober kulminerer med et stort liveshow på TV 2, venter der seerne en ekstra overraskelse.

Værtsparret bestående af Louise Wolff og Natasja Crone er nemlig blevet udvidet med et ekstra navn.

Det er tale om Andrea Elisabeth Rudolph, der selv har haft kræften helt inde på livet.

24. februar i år fortalte hun selv på Instagram, at hun havde fået konstateret brystkræft, og at der nu ventede hende et hårdt forløb.

Tv-værten og skaberen af Rudolph Care havde fundet en knude i brystet en søndag i januar. Efter et forløb med mammografier, scanninger og biopsier kunne lægerne konstatere, at det var brystkræft.

Nu er Andrea Elisabeth Rudolph kræftfri og skal være medvært på ‘Knæk Cancer Live’, som kan ses på TV 2.

Vil gøre en forskel

Og det giver ekstra god mening for hende, når hun selv har haft kræften helt tæt på:

- Nu hvor jeg selv har stået midt i et sygdomsforløb, har jeg mærket på egen krop, at det betyder alverden, at der bliver gjort en kæmpe indsats for at blive endnu klogere på kræft, så man kan skabe bedre behandling og støtte. Den slags er desværre ikke gratis, så det er vigtigt, at vi får samlet en masse penge ind, siger hun til TV2.

Til Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling tidligere i år samlede hun knap 1,4 mio. kr. ind. Nu stiller Andrea Elisabeth Rudoplh sig igen frem og er klar til at knække cancer.