Skip navigation

12.000 samlede ind til kræftsagen: Indsamlingen fortsætter digitalt

Kræftens Bekæmpelse sender en dybfølt tak til de tusindvis af frivillige, der brugte en del af søndagen på at samle ind til kræftsagen. Den digitale indsamling fortsætter indtil 10. april.

Søndag hev flere end 12.000 danskere tre timer ud af deres kalender for at samle ind til forskning i kræft, forebyggelse og støtte til de mange tusind mennesker, der hvert år får stillet en kræftdiagnose, samt deres pårørende.

Blandt indsamlerne var formand i Kræftens Bekæmpelse, Helen Bernt Andersen, der står tilbage med et smil på læben og tung indsamlingsbøtte i hånden.

- Det har været en fantastisk indsamlingsdag, og jeg er meget taknemmelig over, at der blevet taget så godt imod mig på min rute i Virum - og i øvrigt også de mange øvrige indsamlere rundt om i landet. Den store opbakning til Kræftens Bekæmpelses indsamlere er så værdifuld, siger hun.

- Jeg vil gerne takke indsamlingslederne for deres kæmpe indsats for at få stablet endnu en vellykket landsindsamling på benene og de tusindvis af frivillige, der valgte at bruge deres søndag på at samle ind til kræftsagen.

Du kan stadig støtte indsamlingen
Den fysiske indsamling er igen i år suppleret af en digital indsamling, der fortsætter helt indtil søndag den 10. april, hvorefter det endelige resultat gøres op. I skrivende stund er der mere end 2.000 digitale indsamlinger enten via Facebook og indsamling.dk.

Så hvis du ikke var hjemme, da indsamlerne kom forbi, har du stadigvæk mulighed for at give et bidrag til dette års landsindsamling.

Det kan du blandt andet gøre ved at støtte eller oprette en digital indsamling på Facebook eller via indsamling.dk., Mobile Pay på 93 80 00, sms og bankoverførsler.  

Opret eller støt en indsamling på indsamling.dk

Opret din egen digitale indsamling på Facebook

Derfor er din støtte vigtig
De penge, der kommer ind ved Landsindsamlingen, går til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde med at yde gratis rådgivning og støtte til patienter og pårørende, til forskning og forebyggelse.

Overskuddet fordeles med 61 pct. til forskning, 18 pct. til patientstøtte, 18 pct. til forebyggelse og tre pct. til administration.

Kun tre procent af Kræftens Bekæmpelses indtægter stammer fra det offentlige.

Derfor er foreningen dybt afhængig af dig og andre, der vælger at støtte sagen, og som på den måde er med til at sikre, at færre får kræft, at flest muligt overlever kræft, og at mennesker ramt af kræft får et godt liv med eller efter kræft.