Skip navigation

Donald har uhelbredelig kræft: - Jeg håber, at nogen vil træde til for min søn

Donald drømmer at deltage i verdensmesterskabet i Ironman på Hawaii med sin handicappede søn Christoffer. Men kræft i bugspytkirtlen forhindrer ham i at give sin søn den oplevelse. Derfor håber Donald, at der er andre, der kan træde til. For det er ikke sikkert, at han er her næste år.

Team Christoffer, som far og søn kalder sig, er indbegrebet af at træde til. Christoffer på 37 år er handicappet, så Donald træder fysisk i pedalerne og tager svømmetagene i vandet med sønnen i efter sig i kajak.

Makkerparret har været i gang flere år og har med deres kraftpræstationer opnået stor hæder og anerkendelse ved at blive indskrevet i sportens Big Four Hall of Fame:
De gennemførte Copenhagen Marathon, KMD Ironman, KMD Ironman Copenhagen og Copenhagen Half Marathon på én sæson. En ypperlig præstation, der understreges af, at Team Christoffer var det eneste team med en handicappet atlet.

- Jeg har fysisk trådt til for Christoffer. Nu træder han til for mig, fordi jeg er syg, Han giver mig håb, mod og energi til at kæmpe, forklarer Donald om den støtte og opbakning, Christoffer giver.

Læs hele den gribende historie om Donald og Christoffer her:

Donald har uhelbredelig kræft: - Jeg håber, at nogen vil træde til for min søn