Skip navigation

Hvordan finder vi medicin, der præcist rammer blodkræft?

Onsdag 22. juni kan du komme med til en eftermiddag med spændende oplæg om behandling af kræft i blodet. Du kan deltage fysisk i arrangementet i København - eller se med online via computeren.

Forskere og klinikere fra Dansk Forskningscenter for Præcisionsmedicin i Blodkræft vil onsdag 22. juni give et indblik i, hvordan vi i Danmark arbejder på at forbedre undersøgelse og behandling for de specifikke sygdomstyper, som findes inden for blodkræft.

Det sker ved et arrangement med en række populærvidenskabelige foredrag, hvor alle er velkomne – både patienter, pårørende, fagfolk og andre, der er interesserede i arbejdet med at finde specifik behandling, der passer til den enkelte type blodkræft.

Foredraget finder sted i København. Men du kan også vælge at deltage online via din computer eller telefon.

Unik for hver patient

Kræft i blodet har rigtig mange former, og er ofte tæt på unik for hver patient. Derfor skal behandlingen med lægemidler også tilpasses helt præcist til den enkelte.

Derfor er foredragets oplæg også valgt og tilrettelagt, så de er i øjenhøjde med de patienter og pårørende, som lever med blodkræft.

Foredragene er arrangeret af Danish Comprehensive Cancer Center & Dansk Forskningscenter for Præcisionsmedicin i Blodkræft, som er etableret med støtte fra Kræftens Bekæmpelse og Knæk Cancer.

Se program for arrangementet her:

Program

Læs tidligere interview med Kirsten Grønbæk, leder af Dansk Forskningscenter for Præcisionsmedicin i blodkræft:

20 mio. kr. fra Knæk Cancer går til forskningscenter for blodkæft