Skip navigation

Knæk Cancer: Vær med i din lokale kræftrådgivning

Alle er velkomne, når vi inviterer til Knæk Cancer-arrangementer i uge 43 med foredrag, koncerter og mulighed for at se, hvad en kræftrådgivning tilbyder. Kig forbi – vi har kaffe på kanden.

Senfølger. Immunterapi. Søvn og seksualitet. Emnerne spænder vidt, når Kræftens Bekæmpelse inviterer til Knæk Cancer med kræftrådgivningerne i hele landet. Kom og hør et af de spændende foredrag i uge 43. Du kan også lade musikken tale og tage med til koncert eller kigge forbi til rundvisning i f.eks. Kræftrådgivningen i Aarhus, som for et år siden flyttede i nye rammer ved siden af hospitalet i Skejby. 

I Vejle og København kan du deltage i en smuk lysceremoni arrangeret af Stafet for livet, når mørket falder på. Du har selv mulighed for at dekorere en lyspose til ceremonien, hvor vi sammen støtter op om alle dem, der har kræft inde på livet, og mindes dem, vi har mistet.

Alle er velkomne
Kom og vær med til Knæk Cancer sammen med os! Du kan se, hvad der sker i din lokale kræftrådgivning, via linket nedenfor. Bemærk at nogle af foredragene kræver tilmelding.