Skip navigation

Tænd et lys for én, du holder af

I forbindelse med Knæk Cancer afholder vi lysceremonier i 11 byer rundt om i landet. Vil du være med?

Mørket er ved at falde på, og roen sænker sig. På asfalten står et væld af lysende poser formet som en stor Knæk Cancer blomst. Mens et lokalt kor synger, rykker folk tættere sammen i skumringen. Nogle holder om hinanden, andre kniber en tåre, mens de mindes dem, de har mistet til kræft – og sender en kærlig tanke til dem, der er ramt af sygdommen.

I forbindelse med Knæk Cancer 2022 afholder lokale frivillige traditionen tro lysceremonier i 11 byer rundt omkring i Danmark. Det er altid en rørende oplevelse at være med – og en smuk måde at vise, at vi står sammen om kræftsagen.

Find den nærmeste lysceremoni her – og få mere info om tid og sted ved at klikke på bynavnet:

Det er gratis at deltage, og vi håber, at så mange som muligt vil bakke op. Hvis du vil skrive eller tegne en personlig hilsen på en lyspose, koster det 50 kroner, som er en donation direkte til Knæk Cancer.

Hvis du ikke har mulighed for at møde op, kan du via vores hjemmeside skrive på en lyspose til minde eller støtte for én, du holder af. Så sørger vores lokale frivillige for, at din pose bliver stillet op.

Du kan også vælge en online lyspose – så skinner lyset online via facebook, mens din donation arbejder til støtte for kræftsagen.

Kom og vær med til en rørende lysceremoni, hvor vi kan vise, at vi står sammen og støtter Knæk Cancer.