Skip navigation

Andrea har sat kurs mod Indlandsisen

I starten af 2021 fik Andrea Elisabeth Rudolph konstateret brystkræft. Midt i kemo og opkastninger dukkede muligheden for et eventyr op – Andrea sagde straks ja til at gå tværs over Indlandsisen i Grønland sammen med andre kvinder, der tidligere har haft brystkræft. Nu, to år senere, gør ekspeditionen klar til at sætte afsted og undervejs samle penge ind til brystkræftsagen. Andrea glæder sig – også selv om hendes rute har ændret sig væsentligt.

Beskeden fra Silje Løkeng tikkede ind i april 2021, mens Andrea stod midt i sit livs mareridt. Hun var syg af brystkræft og midt i en kemokur, som gjorde hende dødsyg. ”Hej Andrea. Vil du med på ekspedition, hvor vi skal gå tværs over Indlandsisen i Grønland? Du skal ikke svare nu, først når du bliver rask.” 

- Jeg stod midt på Vesterbrogade, da jeg fik beskeden og begyndte straks at græde. Jeg sagde ja med det samme! Det gav mig et meget konkret mål at gå efter. Selvfølgelig var mit mål at overleve og komme igennem kræften for min familie og mine børns skyld. Men det var helt fantastisk at få et konkret mål, som gav mig et eventyr at drømme om. Det gav mig så meget energi og håb i en hård tid – det var en lifesaver. Og så var det faktisk en gammel drøm at gå over Indlandsisen engang i mit liv, fortæller Andrea Elisabeth Rudolph.

Læs hele artikeln om Expedition Pink Ribbon:

Andrea har sat kurs mod Indlandsisen