Skip navigation

Efter rekordår: Kræftens Bekæmpelse opruster på genbrug med nye butikker og nyansættelser

Kræftens Bekæmpelse Genbrug udvider som led i vækststrategi.

Efter rekordår udvider Kræftens Bekæmpelse Genbrug med flere butikker og nye medarbejdere
Om få måneder føjer Kræftens Bekæmpelse endnu en genbrugsbutik til Danmarkskortet og åbner en stor ny genbrugsbutik i Fredericia. Foto: Kræftens Bekæmpelse

Det er ingen hemmelighed, at det går rigtig godt for Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker. Faktisk så godt, at sidste års omsætning på over 41 mio. kr. sprængte alle hidtidige rekorder og bidrog med flere penge til bekæmpelse af kræft end nogensinde før.

Genbrugsbutikkerne har vokseværk

- Vi har en ambition om at fortsætte den positive vækstrejse på genbrugsområdet. Vi ønsker både at generere endnu flere midler til kræftsagen og bidrage til en mere grøn omstilling, fortæller Ole Saatterup, chef for Kræftens Bekæmpelse Genbrug. 

Planen er, at de 16 eksisterende butikker skal optimeres, og nye butikker åbnes. Den plan kræver både flere ressourcer og nye kræfter på centrale poster.

Kræftens Bekæmpelse Genbrug har derfor både ansat en ny projektleder for alle genbrugsbutikker i hele landet og opjusteret med to salgs- og udviklingskonsulenter i Nordsjælland og Syddanmark.

Butiksåbning til efteråret

- Med de gode, nye folk på holdet har vi fået de ressourcer og kompetencer, der skal til for at kunne fokusere på optimering, udvikling og ekspansion af butikkerne,. Det er et vigtigt skridt i vores vækststrategi, der gør en kæmpe forskel for kræftsagen, siger Ole Saatterup.

Allerede til efteråret føjer Kræftens Bekæmpelse endnu en genbrugsbutik til Danmarkskortet med åbningen af en stor genbrugsbutik i Fredericia.  

Vil du også være frivillig?

Har du lyst til at blive frivillig i en af vores genbrugsbutikker? Vi har brug for endnu flere frivillige kræfter og vil elske at have dig med ombord. Og alle kan være med - fra unge studerende til ældre pensionister.

Bliv frivillig i en genbrugsbutik

""

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet til patienter og pårørende. Her finder du inspiration, støtte og sidste nyt på kræftområdet. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere og tilmeld dig nyhedsbrevet