Skip navigation

Genbrug der gør en forskel

Vi har 16 genbrugsbutikker i hele landet, som er drevet af frivillige. Dine bidrag af brugte møbler, tøj og ting er med til at støtte Kræftens Bekæmpelses tre indsatsområder - forskning, forebyggelse og støtte til patienter.

Giv ting til genbrug eller køb i vores genbrugsbutikker - din støtte gør en forskel.
Find din nærmeste genbrugsbutik

Find din nærmeste genbrugsbutik

Vi har 16 store genbrugsbutikker over hele landet - alle drevet sammen med dedikerede frivillige, som er hjertet i butikkerne. Kom forbi med dine ting til genbrug, eller gør et godt køb til en god pris.

Find nærmeste genbrugsbutik
Giv et gavekort til Kræftens Bekæmpelse Genbrug og glæd en, du har kær

Giv et gavekort

Glæd dig selv eller en, du holder af, med et gavekort. Du kan købe det i din lokale butik, og du bestemmer selv beløbet. Gavekortet kan indløses i alle vores 16 butikker. Du kan også købe gavekort i vores webshop.

Køb i webshop
Mød vores frivillige

Vores knap 1.000 frivillige er hjertet i butikkerne

Mød vores frivillige, som alle har deres personlige historie og baggrund for at engagere sig i arbejdet og fællesskabet i genbrugsbutikkerne.

Mød vores frivillige
Mød Tove - frivillig i Kræftens Bekæmpelse Genbrug

Mød 79-årige Tove, som har været butiksfrivillig i 30 år

79-årige Tove været butiksfrivillig i Horsens i intet mindre end 30 år. Undervejs har Tove måttet begrave tre tætte veninder og kolleger fra butikken, men det har kun været med til at give arbejdet endnu mere mening.

Mød Tove

Det går din støtte til

Når du bliver medlem, giver et bidrag eller bliver frivillig, støtter du Kræftens Bekæmpelses arbejde inden for vores tre hovedområder: forskning, patientstøtte og oplysning. Kun 4% går til administration.