Skip navigation

Støttelodder er nyttelodder

Spil, støt & vind med Støttelotteriet. Her er det ok at spille med og håbe på gevinsten, selvom baggrunden er alvorlig. Sidste år gav Støttelotteriet 41 mio. til kræftsagen. Der spilles derfor i den gode sags tjeneste. Dag for dag. Lod for lod. Vil du være med?

Spil med i lotteriet og støt kræftsagen

Tjek lykkenummer

Måske er du den heldige vinder af 1 x 5.000 kr. i Junilotteriet. Du kan tjekke dit lykkenummer her.

""

Skal jeg være din?

Det er ikke en hvilken som helst elbil, du kan vinde. Det er en Renault Scenic Electric til 364.990 kr. – årets bil i Europa. Spil med og støt samtidig kræftsagen!

Spil med nu

5 hurtige om Støttelotteriet

Her finder du de fem oftest stillede spørgsmål om Støttelotteriet

Se flere spørgsmål og svar

Støttelotteriet er et lotteri i den gode sags tjeneste, hvor det er sjovt at gøre en vigtig forskel. I hvert lotteri finder vi derudover en millionvindere og flere end 1.000 andre heldige vindere. Du får direkte besked, hvis du er en af de heldige.

Vil du ikke synes, det var sjovt, hvis du var en af de 1.000 heldige vindere? Kan du ikke vente på, at vi kontakter dig, så tjek dine lod numre her.

Støttelotteriet udkommer ti gange årligt for at generere støtte til den livsvigtige kræftsag. Støttelotteriet er en af de primære indtægtskilder til forskning, forebyggelse og patientstøtte og har i mere end 45 år sikret en markant økonomisk støtte.

For hvert støttelod, du køber, får du mulighed for at vinde en lang række af gevinster. Se dem her: 

Se hvad du kan vinde i Støttelotteriet - her er en oversigt over alle gevinster

Du kan spille med i Støttelotteriet fra 50 kr. online eller via Betalingsservice. Du er meget velkommen til at spille en enkelt gang, men vi håber meget, at du vil spille med flere gange om året og dermed støtte forskningen, forebyggelsen og alle, som er berørt af kræft, endnu mere.

Du kan også nogle gange blive mødt af lokale skoleklasser, sportsforeninger og andre, der går fra dør til dør og sælger Støttelotteriet. Køber du lodder igennem dem, støtter du ikke blot kræftsagen – men også dit nærmiljø, da de får en kommission for at sælge Støttelotteriet.

Ønsker du at foretage ændringer eller opsige dine lodder, sidder vi klar til at hjælpe dig på lotteri@cancer.dk eller tlf.: 35 25 75 40.