Skip navigation

Gør en forskel som medlem

For under 2 kroner om dagen kan du blive medlem, få adgang til Medlemsklubben og endnu vigtigere gøre en forskel for alle berørt af kræft.

""

""

Særlige rabatter og fordele

I Medlemsklubben er fordelene udvalgt til alle, dog med særligt fokus på patienter og pårørende. Få fordele på alt fra måltider, oplevelser, fitness og forsikringer til rejser og meget andet. Hverdagsfornødenheder og oplevelser, som alle kan få glæde af.

Tilmeld dig Medlemsklubben

Har du spørgsmål til medlemskab?

Find svar på dine spørgsmål om medlemskab her. Hvis du ikke finder svar på det, du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os her

Du skal være medlem af Kræftens Bekæmpelse for at få adgang til medlemsklubbens mange fordele. Det koster ikke ekstra at få adgang til medlemsklubben. 

Meld dig ind i medlemsklubben her

Når du er medlem, er du også medlem af en lokalforening i dit nærområde. I din lokalforening har du mulighed for at gøre en forskel i dit lokalområde, deltage i lokalforeningens generalforsamling og på den måde få indflydelse på foreningens arbejde. 

Du bliver samtidig en del af et unikt frivilligt fællesskab, hvor man også har det sjovt og hyggeligt. 

Du kan finde din lokalforening her

Når du er almindeligt medlem, kan du desværre ikke få skattefradrag for din støtte. For du kan kun modtage skattefradrag, når du støtter – uden du får noget igen såsom et medlemskab eller lotterilodder.

Som medlem kan du få adgang til vores medlemsklub, som vi har lavet som en ydmyg tak for din støtte, du kan modtage et gratis medlemsblad ,og du får adgang til din lokalforening. 

Er du støttemedlem, er der mulighed for delvist fradrag - læs mere her

Du er altid velkommen til at kontakte vores medlemsservice på tlf. 35 25 75 40 eller medlem@cancer.dk 

Ønsker du at foretage ændringerne selv, har du følgende muligheder:

Læs mere om ændringer til dit medlemskab her

Kræftens Bekæmpelse er en forening, der er uafhængig af politiske og økonomiske interesser. Foreningen drives overvejende af midler, der indsamles blandt private som dig og dansk erhvervsliv, typisk gennem medlemskaber, gaver, fondsbevillinger, arv og andre former for støtte. 

Læs mere om, hvad dit medlemskab går til her