Skip navigation

Medlemsklub - dine fordele venter på dig!

For 400 kr. om året - svarende til under 2 kroner om dagen - kan du blive medlem, gøre en forskel og få adgang til Medlemsklubbens fordele. Fordelene er til gavn og glæde for alle, nogle særligt relevante for kræftpatienter og pårørende.

Bliv medlem og få adgang til Medlemsklubben

Dine fordele

Når du er medlem, er der en række virksomheder der gerne vil støtte dig - uden det koster dig og kræftsagen ekstra. Du tilbydes derfor rabat på bl.a. fitness, rejser og måltidskasser, som tak fordi du er medlem.

Som tak får du...

Med et medlemskab til 400 kr. om året støtter du forskning og gør en forskel for mange med kræft inde på livet. Det synes vi, er ret særligt. Som tak får du adgang til tilbud fra mere end 50 udbydere, som måske kan gøre din hverdag lidt nemmere.

Bliv medlem og få adgang

Spørgsmål og svar

Er du nysgerrig på Medlemsklubben og har spørgsmål, før du tilmelder dig? Find svar her eller kontakt os på telefon 35 25 75 00.

Læs mere om dit medlemskab

Du skal være medlem af Kræftens Bekæmpelse for at få adgang til Medlemsklubbens mange fordele. Det koster ikke ekstra at få adgang til Medlemsklubben. For at du kan få adgang, skal du aktivt bede om adgang og aktivere din profil hos vores udbyder af Medlemsklubben Logbuy Visma.

Er du allerede medlem - få adgang til medlemsklubben her

Bliv medlem for under 2 kr. om dagen og få adgang til medlemsklubben 

Du får tilbud og rabat på alt fra fitness til forsikring, færdiglavet mad til måltidskasser, blomster, hjælp i hjemmet, rejser og oplevelser der huskes. 

Husk du først skal aktivere din profil hos Logbuy Visma - vores udbyder af Medlemsklubben, før du får adgang.

Fordelene er til gavn og glæde for alle. Dog er nogle af dem mere relevante for kræftpatienter og pårørende. En hjælpende hånd, om man vil. 

Det koster ikke ekstra, at du kan få tilbud på alt fra hverdagsfornødenheder til oplevelser. Fordelene er finansieret af de enkelte virksomheder og vores særlige medlemspartmere. 

Du skal aktivere din profil i Medlemsklubben, på den tilsendte e-mail fra Logbuy. Har du ikke har modtaget din aktiveringsmail fra Logbuy indenfor 48 timer, så kan det skyldes flere ting:

Teknikken kan være langsom, hvilket kan gøre, at mailen kommer lidt senere end forventet.

Har du allerede en bruger til Logbuy igennem for eksempel din arbejdsgiver eller dit teleselskab? Hvis dette er tilfældet, vil du indenfor 24 timer blive kontaktet af Logbuy, som vil håndtere din indmeldelse til Kræftens Bekæmpelses medlemsklub manuelt.

Hvis ovenstående ikke gælder for dig, så kontakt venligst vores Medlemsservice på e-mail medlem@cancer.dk - så vil de hjælpe dig.