Skip navigation

Om Kræftens Bekæmpelse Genbrug

Kræftens Bekæmpelse åbnede sin første genbrugsbutik for mere end 30 år siden. I dag er der 16 butikker over hele landet - de drives af knap 1.000 engagerede og ulønnede frivillige, som er hjertet i butikkerne. Overskuddet fra butikkerne går til at støtte kræftsagen.

Butiksfrivillige i Kræftens Bekæmpelse Genbrug
Møbler, lamper, beklædning - gør et fund i Kræftens Bekæmpelse Genbrug

Et spændende og unikt sortiment til dig og dit hjem

Sovsekanden til det arvede stel, en retrokjole i din helt personlige stil eller soveposen, du mangler til teltturen? Der er rig mulighed for at gøre et fund i god kvalitet til en lav pris – både til tøjskabet og til at indrette dit hjem. Når du shopper i en af vores genbrugsbutikker, støtter du samtidig både miljøet og Kræftens Bekæmpelse.

Find din nærmeste genbrugsbutik
Kunde i genbrugsbutikken - genbrug og bæredygtighed går hånd i hånd

Støt en bæredygtig livsstil

Genbrug og bæredygtighed går hånd i hånd. Når du handler i en af vores butikker eller donerer dit genbrugsguld til os, så støtter du både kræftsagen og hjælper også med at passe på vores miljø og vores klima. Når du køber genbrug, lever varerne længere – det giver mindre affald og er med til at reducere forbruget af råstoffer og energi til produktion af nye varer.

Giv til genbrug

Jeanette er frivillig i Kræftens Bekæmpelse Genbrug - her sammen med en kollega

Genbrugsbutikken er mit sociale fitnessrum

For kræftoverlever Jeanette Clemmensen på 62 år er frivilligarbejdet i genbrugsbutikken i Helsingør kravlet så meget ind under huden på hende, at hun er blevet afhængig af det.

Mød Jeanette og læs hendes historie