Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Et trafikuheld ændrede Leifs liv

15-08-2023
Da Leif vælter på sin cykel for ni år siden, kommer Pia tilfældigvis kørende forbi i det samme. Hun stopper op for at hjælpe den ældre herre. Det møde skal vise sig at ændre begge deres liv. Det her er historien om, hvad der kan ske, når man åbner sit liv og sit hjerte op for en fremmed.
Leif sammen med Pia og hendes søn Gustav

Leifs liv ændrede kurs, da han tilfældigt mødte Pia for ni år siden.

- Det var skæbnen, der var på spil den dag for ni år siden. Der må være en mening med, at han faldt lige der, hvor jeg kom forbi, siger Pia Levå i dag om den skæbnesvangre dag, hvor hun kommer kørende i sin bil og overværer, at 85-årige Leif falder på cyklen og brækker hoften. 

Hans Arly Leif Olsen – til dagligt kaldet Leif, dør i december 2022 som 94-årig. De sidste ni år af hans liv ændrede fuldstændig kurs efter ulykken på cyklen. Fra at være alene og til tider ensom, får Leif en bonusfamilie. Et tilfældigt møde ender med at berige både Leifs sidste del af livet og Pias familie. Da Leif dør, har han testamenteret en del af sin arv til Pia og hendes mand. Resten af arven går til Kræftens Bekæmpelse, hvor pengene kommer til at gøre en stor forskel for kræftramte og deres familier. Det her er Leifs historie. Den ville være endt meget anderledes, hvis han ikke havde mødt Pia.

Læs Leifs rørende historie her:

Et trafikuheld ændrede Leifs liv