Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Han samler ind: En særlig aften på hotellet

22-10-2018
Det var et TV 2-interview med en kræftsyg mor, der for syv år siden gav Peder Madsen ideen til, at han som direktør for Hotel Koldingfjord ville stå i spidsen for en indsamling til Knæk Cancer. Sammen med sine ansatte fik han hurtigt gjort konceptet klart.

Hoteldirektør Peder Madsen og hans ansatte på Hotel Koldingfjord holder en fest og samler ind til kræftsagen. Privatfoto

– Vi ville gøre det, vi gør bedst: Lave god mad og holde en fest, fortæller Peder Madsen. Det lykkedes – oven i købet så godt, at hotellet har gentaget succesen hvert år siden og igennem de seneste fem år har indsamlet godt 5,2 mio. kr.

Takket være en stor frivillig indsats fra hotellets ansatte og fra mennesker, Peder Madsen kender i sit netværk, får de 130-140 gæster tilbudt en spektakulær aften med udsøgt mad og underholdning.

Se hvad pengene fra Knæk Cancer-indsamlingerne går til:

Det går pengene til

Det er vigtigt for Peder Madsen at finde en balance, så kræft og forskning er synligt, men uden at aftenen bliver trist. Derfor er der både underholdning – Birthe Kjær og Brødrene Olsen har for eksempel optrådt, og et foredrag af eksempelvis en kræftforsker. Og så er det blevet en tradition at holde en auktion, og også her har Peder Madsen oplevet gæsternes opbakning i form af gavmilde bud.

Læs mere om Knæk Cancer og dem, der er med:

Fra flaskepant til kræftforskning

Claus værdsætter hver ekstra dag, han får

Han samler ind: På cykel for kræftforskningen

De samler ind: Flasker for tusindvis af kroner

Hun er vært: Ingen må stå alene med kræft

Jan er med i forskning: Træning mod stråleskader