Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Kræftens Bekæmpelse åbner ny stor genbrugsbutik

09-06-2022
Til efteråret slår Kræftens Bekæmpelse dørene op for en ny stor genbrugsbutik i Holbæk, som skal sælge brugt tøj, isenkram og møbler i høj kvalitet. Butikken bliver foreningens 16. genbrugsbutik og skal drives af frivillige kræfter.
Kræftens Bekæmpelse åbner en ny genbrugsbutik i Holbæk til efteråret

Distriktchef Lars Jessen glæder sig til at indtage Holbæk Megacenter med foreningens 16. genbrugsbutik

Butikken skulle efter planen være åbnet i 2020, men blev udskudt på grund af corona Men nu sker det endelig. Butikken åbner til efteråret.

- Vi glæder os meget til at kunne slå dørene op for endnu en butik og til at få Holbæk med på landkortet over foreningens genbrugsbutikker. Udover at vi selvfølgelig gerne vil være repræsenteret flere steder i Danmark, så skal butikken være med til at styrke Kræftens Bekæmpelse Genbrugs vækstrejse yderligere, fortæller Ole Saatterup, chef for Kræftens Bekæmpelse Genbrug.

Trods coronanedlukninger sidste år leverede Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker et flot overskud på knap 4. mio. kr. Penge, der gik til Kræftens Bekæmpelses indsats inden for forskning, patientstøtte og forebyggelse.

Stort butikslokale med gode parkeringsforhold

Lokalerne ligger i Holbæk MegaCenter og er på knap 700 m2. Både sted og størrelse er nøje valgt.

– Vi kommer hovedsagligt til at sælge tøj, isenkram og møbler. Og det kræver ikke alene meget butiksplads, det kræver også meget lagerplads, fortæller Ole Saatterup.

Ud over god plads i butikken er det også nødvendigt med gode parkeringsforhold, når gavmilde borgere donerer møbler til butikken, og når kunder skal have møblerne med hjem. Derfor var megacenteret med dets mange parkeringspladser et oplagt valg.

Meld dig som frivillig i butikken i Holbæk
Meld dig som frivillig i den nye butik i Holbæk

Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker bliver drevet af frivillig arbejdskraft. Derfor inviteres alle interesserede frivillige fra Holbæk og omegn til et informationsmøde tirsdag 16. august.

På informationsmødet vil der være rig mulighed for at høre om planerne for butikken, de mangeartede opgaver i butikken og høre oplæg fra frivillige fra en af Kræftens Bekæmpelse Genbrugs søsterbutikker, som fortæller om, hvordan frivilligarbejdet har beriget deres liv. 

INFOMØDE

Hvor: Stenhusvej 68 i Holbæk MegaCenter

Hvornår: 16. august kl.18.00.

Tilmelding: Ring eller skriv til distriktschef Lars Jessen på tlf. 2812 0700 eller larsj@cancer.dk

Er du forhindret i at deltage i informationsmødet, men synes det kunne være spændende at give en hånd med som frivillig, er du også meget velkommen til at kontakte Lars Jessen.

Læs mere om hvad det vil sige at være genbrugsfrivillig