Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Kræftens Bekæmpelse takker for mindegave

29-08-2019
Lars Larsens familie og mange andre mennesker vælger at ære mindet om deres kære gennem en mindegave til støtte for kræftsagen. Det er Kræftens Bekæmpelse dybt taknemmelig for.
Lars Larsen

Lars Larsen døde 19. august. Han blev 71 år gammel. Foto: Jysk

Rigtigt mange mennesker har valgt at ære mindet om Lars Larsen, hele Danmarks Dynekonge, ved at indbetale store og små beløb til en mindegave, som Lars Larsens efterlevende familie har oprettet. De indsamlede midler går til forskning, patientstøtte og forebyggelse af kræft. Og i dag har Lars Larsen Group besluttet at fordoble det indsamlede beløb, når indsamlingen slutter på lørdag.

Det er bevægende at læse de mange personlige hilsner, som venner, medarbejdere, tidligere elever, forretningsforbindelser og helt almindelige danskere skriver til Lars Larsen og hans familie

Jesper Fisker, administrerende direktør i Kræftens Bekæmpelse

- Vi takker alle, der har bidraget til at ære mindet om Lars Larsen og alle de mange andre, der mindes deres kære gennem donationer til Kræftens Bekæmpelse. Vi takker Lars Larsen Group, familien og bestyrelsesformand Jacob Brunsborg for deres generøsitet, siger Jesper Fisker, administrerende direktør i Kræftens Bekæmpelse.

- Lars Larsen var nærværende i alle danske hjem som hele Danmarks købmand. Det er bevægende at læse de mange personlige hilsner, som venner, medarbejdere, tidligere elever, forretningsforbindelser og helt almindelige danskere skriver til Lars Larsen og hans familie, siger Jesper Fisker.

Kræftens Bekæmpelse takker alle de danskere, der opretter og bidrager til mindeindsamlinger, når de rammes af sorg

Jesper Fisker, administrerende direktør i Kræftens Bekæmpelse

- Hans familie har mistet en mand, en far, svigerfar, en farfar og en morfar. Og hele Danmark har mistet et ikon, siger Jesper Fisker.

Jesper Fisker siger, at Kræftens Bekæmpelse takker alle de danskere, der opretter og bidrager til mindeindsamlinger, når de rammes af sorg.

Kræftens Bekæmpelse anvender de indsamlede midler til forskning, patientstøtte og forebyggelse af kræft.

Jacob Brunsborg siger, han håber, at støtten til forskning og behandling vil bidrage til, at der på sigt er færre familier, der skal gennem det samme som Lars Larsen og hans familie har været gennem.

 - Det er et håb, som vi arbejder på at gøre til virkelighed, siger Jesper Fisker.

Kræft rammer desværre en ud af tre danskere. Og to ud af tre kommer i tæt berøring med sygdommen. Kræft er den hyppigste dødsårsag i Danmark.

Kræftens Bekæmpelse

 De fleste danskere har desværre kræft tæt inde på livet. Kræft rammer en ud af tre danskere. Og to ud af tre kommer i tæt berøring med sygdommen. Kræft er den hyppigste dødsårsag i Danmark. 

- Derfor værdsætter vi, at Lars Larsen og hans familie medvirker til at tale åbent om sygdommen.

 Lars Larsen sov stille ind den 19. august 2019.

 Indsamlingen er sat til at slutte lørdag.