Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

- Lige der tænkte jeg: Nu får vi vendt udviklingen, nu skal vi redde liv!

08-06-2023
Hver dag knokler næsten 700 medarbejdere og 30.000 frivillige for kræftsagen. En af dem er Louise Hougaard Loft. Hun var med på en helt speciel dag i et solfyldt lokale - hvor hun virkelig gjorde en forskel.
Louise Hougaard Loft er seniorprojektleder i forebyggelse og oplysning i Kræftens Bekæmpelse og var de laf kampagnen 'STOP HPV- bliv vaccineret' .

Kampagnen STOP HPV - bliv vaccineret' skabte massiv opmærksomhed både i sociale medier og i pressen. Louise Hougaard Loft fra Kræftens Bekæmpelse var en af dem der tog debatten om HPV-vaccinen med bekymrede forældre på sociale medier.

Hun står badet i forårsol på øverste sal i Sundhedsstyrelsen. I baggrunden kan hun høre Søren Brostrøm tale med den inviterede presse. Han skyder informationskampagnen 'STOP HPV - bliv vaccineret' i gang.

Louise Hougaard Loft, seniorprojektleder i Kræftens Bekæmpelse, lytter spændt med. Hun har nemlig fået betroet en helt særlig kampagneopgave, som i de kommende døgn kommer til at sluge al hendes tid og kræfter.


Læs mere om Louises indsats her: 

- Lige der tænkte jeg: Nu får vi vendt udviklingen, nu skal vi redde liv!