Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Mille fik hjælp af en helt ny slags kræftmedicin

30-04-2021
I foråret 2019 fandt lægerne en tumor i hjernen på den blot 8 måneder gamle Mille. Hendes diagnose var yderst sjælden, og der var ingen kendt behandling. Efter operation, kemo og behandling med en helt ny type medicin har den snart 3 år gamle Mille slået benene væk under læger og sygeplejersker - på mere end én facon.

Privatfoto

- Jeg kan faktisk ikke huske, hvad lægerne sagde. Jeg gik vist i chok. Det eneste jeg kan huske var, at jeg bagefter sagde til min far, at det var en tumor, de havde fundet i Milles hjerne, mindes Michala, mor til Mille.

Det var en aften, i slutningen af april, at den dengang 23-årige Michala og den 24-årige Mathias fik den chokerende besked, at deres datter havde en 7x8 centimeter stor tumor i storhjernen. Mille blev straks indlagt på Rigshospitalet og skulle opereres. Kirurgen, der kunne foretage operationen, blev fløjet akut hjem fra ferie i Grækenland.

Læs hele Milles historie her

Mille fik hjælp af en helt ny slags kræftmedicin

Kampagne med fokus på børn og unge med kræft

Gennem maj og juni måned sætter kampagnen 'Kræft er ikke for børn' fokus på og samler penge ind til børn og unge, som rammes af kræft. Både når sygdommen rammer dem selv eller de bliver pårørende.

Læs mere om, hvad pengene blandt andet går til, og hvordan du kan støtte