Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Pengene skal ende det rigtige sted

20-01-2023
Gerda Wennermo har oplevet meget i sit 84-årige liv. Hun har desværre begravet begge sine børn og lever med en kræftdiagnose og senfølger fra strålebehandling. Men det stopper ikke livsglade Gerda, som på trods af at sidde i kørestol, stadig er frivillig to gange om ugen i Kræftens Bekæmpelse Genbrug i Helsingør. Og så har hun valgt at betænke Kræftens Bekæmpelse i sit testamente.

Gerda på 84 er frivillig to gange om ugen i Kræftens Bekæmpelse Genbrug og har valgt at skrive kræftsagen ind i sit testamente

At hjælpe andre falder helt naturligt for Gerda. Hun var i mange år leder af et krisecenter for udsatte kvinder og børn, hun tog sig af sin multihandicappede søn hele hans liv, og så var hun den allerførste frivillige i Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutik i Snekkersten. Butikken flyttede siden til Helsingør, hvor Gerda stadig på 18. år har sine faste vagter to dage om ugen. Det har ikke ændret sig, på trods af at Gerda er endt i en kørestol undervejs på grund af en fejlslagen hofteoperation.

- Jeg har hele mit liv skullet lave noget meningsfyldt. Jeg skal føle, at jeg yder noget og giver noget til andre. Jeg elsker mit job i Kræftens Bekæmpelse Genbrug. Jeg kan slet ikke undvære mit arbejde i butikken og alle de skønne kolleger, jeg har. Jeg har altid kun haft skønne arbejdstimer og fantastiske kolleger gennem alle årene. Det giver mig så meget, fortæller Gerda.

Læs hele Gerdas historie:

Pengene skal ende det rigtige sted