Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Støt kræftsagen med en blomst

10-10-2022
Lav en Knæk Cancer-blomst, og del den på Instagram eller via vores hjemmeside – så donerer Boozt.com 25 kroner til Knæk Cancer
Knæk Cancer blomsten

Svømmepiger laver Knæk Cancer blomsten - til fordel for kræftsagen

Vil du støtte Knæk Cancer uden at hive en krone op ad lommen? Det kan du gøre på en let og hyggelig måde - det eneste, du skal bruge, er dit kamera og en smule kreativitet. 

Alt, hvad du skal gøre, er at lave en Knæk Cancer-blomst med lige det, du har ved hånden. Så skal du tage et billede af den og uploade det på Instagram med hashtagget #knækcancerblomst.

Hvis du ikke bruger Instagram, kan du uploade billedet på hjemmesiden her:

Del din kreative #knækcancerblomst

For hver eneste blomst, der rammer nettet, giver Boozt.com 25 kroner til Knæk Cancer. Det kan virkelig løbe op i mange penge, når vi er mange, der står sammen!

Du kan hækle, male eller bage din blomst – eller hvad med at forme den i solsikker, svømmepiger eller nyfaldne æbler? Kun fantasien sætter grænser.

Knæk Cancer blomst med hund og solsikker

Hvert år i ugerne op til Knæk Cancer deler tusindvis af danskere deres kreative fortolkninger af blomsten på Instagram under hashtagget #knækcancerblomst

Knæk Cancer blomst tegnet på hestedækken

Kreativiteten er stor. Mens nogle bruger fem minutter på at kreere deres blomst, lægger andre lidt flere kræfter i projektet. Begge dele er med til at gøre en forskel.

Knæk Cancer blomst i kastanjer

Mangler du et projekt til efterårsferien? Tag ungerne med på kastanjejagt!

Knæk Cancer blomst i ansigtet på glad dreng

... eller brug anledningen til at lege lidt med ansigtsmaling.

Knæk Cancer blomst i æbler

Du kan finde mange flere sjove blomster ved at søge på hashtagget knækcancerblomst på Instagram. Boozt.com donerer 25 kroner per blomst, der lægges op.