Gå til sygdomsliste

Ellis Torun Pattinama Coleman - it supporterelev

SUCH A PRIVILEGE…..det var hvad vores kollega, Ellis tænkte, da han som nystartet IT supporterelev besøgte Kræftens Bekæmpelses rådgivningscenter i Herlev og mødte patienter og pårørende – og så måtte han knibe en tåre.

Mød en  kollega - mød Ellis, der er it supporterelev

I fritiden fylder musik meget for Ellis

Hvorfor valgte du Kræftens Bekæmpelse som arbejdssted?

Direkte fra programmørskolen søgte jeg en masse praktikjobs, men hørte aldrig fra en eneste af de virksomheder, jeg søgte hos. Egentlig ville jeg også hellere arbejde med mennesker frem for at sidde bag en skærm hele dagen. Derfor var det som om en helt særlig stjerne lyste for mig, da jeg så, at IT-afdelingen i Kræftens Bekæmpelse søgte en supporterelev. Jeg søgte den og fik den – og jeg er den lykkeligste person i dag. Virkelig!

 Fortæl lidt om de første måneder hos os?

Efter nogle hårde uddannelsesår med ret meget ’hygge-racisme’ som det blev kaldt, altså hvor jeg dagligt blev mobbet ’for sjov’ på grund af min hudfarve og min tøjstil, så er jeg stadigvæk ved at vælte bag over, hvor søde alle kollegerne er hos os. Her er det en selvfølgelighed, at vi går til frokost sammen og spørger, hvordan vi hver især har det. Tonen her er så behagelig, så jeg føler mig helt anderledes fri og glad hver dag, jeg går på arbejde.

Jeg fik hurtigt efter min ansættelse muligheden for at besøge vores rådgivningscenter i Herlev. Her mærkede jeg, hvad det er, jeg går på arbejde for. Både patienter og pårørende kommer ind og får hjælp og rådgivning – og de patienthistorier jeg hørte, og den varme og passion, der var derude, slog mig helt omkuld. Indrømmet, jeg fældede en tåre. 

- Kan jeg virkelig tillade mig at være så glad for at gå på arbejde, når andre har det så slemt?

Ellis Torun Pattinama Coleman

 - Kan jeg virkelig tillade mig at være så glad for at gå på arbejde, når andre har det så slemt? ....det var en af de tanker, der strejfede mig efter mit besøg i Rådgivningen i Herlev. Men netop det at vide, at der er et kæmpe formål med alt, hvad vi hver især laver, ja, det giver bare sådan et mega drive hver dag. Et kæmpe privilegie!

Mød kollega - Ellis

Du var på KB Introdage, som vores introduktion for nye kolleger kaldes – hvordan var det?

Det var godt nok to intense dage med virkelig meget indhold. Jeg var helt blæst bagefter. Vi har sådan nogle cool chefer, der forstod at fortælle, hvad deres afdelinger, hver især stod for. 

Man tror det er løgn, men en af de mest sprudlende indslag gav vores to jurister fra vores arverådgivning. Det var også spændende at besøge Center for Kræft og Sundhed ikke langt fra Rigshospitalet, hvor vi lyttede til to kræftoverlevere, som begge kom fra Kræftens Bekæmpelses Fortællerkorps.

Den første tid hos os

Mød kollega - Ellis

Ellis har undervist i klaver og bas i mange år og kommer ud af en ret musisk familie, så musik fylder meget i hans fritid.

Lige i øjeblikket komponerer Ellis forskellige stykker musik med sine venner.