Gå til sygdomsliste

Sociale - også når vi ikke arbejder

Fællesskab på tværs i Kræftens Bekæmpelse er noget vi værdsætter højt. Både mens vi løser vores opgaver, men også gerne på frivillig basis, når vi ikke arbejder. Der er mange muligheder for at være sammen med kollegerne på tværs af organisationen.

To kolleger fra Kræftens Bekæmpelse er frivillige til Lyserød Lørdag

To kolleger fra Kræftens Bekæmpelse til Lyserød Lørdag

Ambassadørdag

Alle har ret til en ambassadørdag om året. Den kan vi bruge til, hvad vi vil. Nogle deltager en hel dag i Stafet for livet eller tager måske fri en fredag, fordi man hjælper til på Lyserød Lørdag, Knæk Cancer eller Landsindsamlingen.

Bevægelse

I Kræftens Bekæmpelse har vi en frivilligt drevet – og meget aktiv og alsidig – idrætsforening med mange medlemmer primært på Strandboulevarden i København.

Her kan du mødes med kollegerne til vands, til lands og i luften, eksempelvis til:

  • Royal Run eller måske et mini-triatlon
  • Havkajak- og Stand up paddle kurser
  • Bueskydning, klatring, disc-golf, selvforsvar, hiphop…. og ja, vi kunne blive ved
På vores 40 lokationer rundt om i landet er der også muligheder for at røre sig sammen med kollegerne. For er man medlem af idrætsforeningen, kan man selv arrangere de løb eller den kajaktur i lokalområdet, som man har lyst til.

På vores 40 lokationer rundt om i landet er der også muligheder for at røre sig sammen med kollegerne. For er man medlem af idrætsforeningen, kan man selv arrangere de løb eller den kajaktur i lokalområdet, som man har lyst til.

Pausegymnastik i arbejdstiden

Via Teams samles nogle af os online med en dygtig fysioterapeut til 10 minutters bevægelse af kroppen to gange i løbet af ugen.

Kunst og ånd

Vi har både Onsite og Åndline Yoga, så vi kan deltage, både på kontoret og når vi arbejder hjemmefra. Vi har også en Kunstforening, som sørger for udsmykning  i vores store kantine på Strandboulevarden og udlodning af værker en gang årligt til medlemmerne.

'KB-kvarteret'

Det sidste kvarter i hver time er mødefrit. Vi kalder det 'KB-kvarteret'. Nogen af os bruger det til pausegymnastik eller går en lille tur. Andre drikker en kop kaffe med en kollega – andre igen bruger det måske til at tjekke mails… eller komme i god tid til næste møde. En ting er sikkert - KB kvarteret hjælper os alle til at få mere luft og energi i hverdagen.


Er du interesseret i at arbejde hos os?

Se vores ledige stillinger