Gå til sygdomsliste

Kræftpolitisk Forum 2021: Konference 24. marts 2021 kl. 12.00 - 15.30

Hvordan kan et sundhedsudspil styrke rehabilitering, senfølger og palliation for kræftpatienter? − Fokus på ansvar, data og kvalitet.

Kræftpatienter og kræftlæger inviterer til Kræftpolitisk Forum 2021.

Det er forventningen, at regeringen i løbet af 2021 vil komme med et sundhedsudspil. For kræftpatienter og pårørende er der tre temaer, der særligt er i spil, når en sundhedsreform skal adressere udfordringer i det danske sundhedsvæsen, nemlig rehabilitering, senfølger og den palliative indsats. Inden for alle tre områder er samspillet mellem hospital, praktiserende læge og kommune af afgørende betydning for kræftpatienterne.

DMCG, DCCC og Kræftens Bekæmpelse inviterer til digital konference

Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG.dk), Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC) og Kræftens Bekæmpelse inviterer til digital konference, hvor udfordringer og løsninger i forhold til indsatsen belyses og debatteres.

På konferencen vil en række fagfolk og beslutningstagere drøfte, hvem der har ansvaret for indsatserne inden for rehabilitering, senfølger og palliation, om vi har de nødvendige data for at vurdere indsatsen og hvordan et sundhedsudspil kan understøtte kvaliteten i indsatsen og det nødvendige samspil mellem de forskellige aktører – til gavn for kræftpatienter og deres pårørende.

Mennesker i silhuet skynder sig afsted
Tilmelding

Arrangører

Danske Multidisciplinære Cancer Grupper (DMCG.dk), Danish Comprehensive Cancer Center (DCCC) og Kræftens Bekæmpelse.

Tid

Onsdag 24. marts 2021 kl. 12.00 – 15.30

Sted

Digital konference

Link til konferencen sendes dagen før.

Tilmeld dig Kræftpolitisk Forum

Tilmeldingsfrist: 15. marts 2021

 

Nyheder

folkemængde på gågade
05-03-2021
Fantastisk nyt: Færre danskere ryger
Andelen af danskere, der ryger, er faldet fra 20 til 18 pct. på bare et år. Især yngre holder sig oftere fra tobakken, viser tal fra en ny undersøgelse af danskerne rygevaner. Det glæder Kræftens Bekæ…
Læs flere nyheder