Gå til sygdomsliste

TRÆDTIL

TRÆDTIL DANMARK blev etableret af Kræftens Bekæmpelse i 2012 og er siden vokset til at være et af  Danmarks største velgørenheds-motionscykelløb med flere tusinde deltagere fordelt over hele landet. Formålet er at sætte fokus på motion og sund livsstil som et middel til at forebygge kræft og andre sygdomme – og samtidig samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde. 

I 2016 samarbejdede Kræftens Bekæmpelse med Aller Media om TRÆDTIL DANMARK. I 2017 holder TRÆDTIL DANMARK en pause, men vender stærkt tilbage i 2018 med ny energi og et nyt koncept bestående af nye løbsbyer, lavere priser og de højeste støttebeløb til kræftsagen i løbets historie – nemlig min. 60 pct. af billetpriserne.

Det er foreningen TRÆDTIL Cycling4Cancer, som fremover står bag og afholder TRÆDTIL DANMARK. Foreningen TRÆDTIL Cycling4Cancer er en frivillig forening stiftet af frivillige ildsjæle – alle med personlige kræfthistorier - og med det ene formål at samle flest mulige penge ind til kampen mod kræft. 

Du kan allerede nu læse mere om det nye koncept på www.traedtil.dk, hvor du også kan se nogle af løbsbyerne for 2018. 

Vi glæder os meget til at se dig til en hyggelig dag i sadlen igen i 2018! 

TRÆDTIL DANMARK holdes 26. august 2018 i flere danske byer.

Læs mere om TRÆDTIL DANMARK på www.traedtil.dk

 

Det går din støtte til

Det går din støtte til

Hver gang Kræftens Bekæmpelse modtager 100 kr., bliver 61 kr. brugt til kræftforskning, 20 kr. bruges til patientstøtte, 16 kr. sættes af til forebyggelse og kun 3 kr. går til administration.

Læs mere om hvad din støtte går til