Støttet af

Nyheder

  • Søndag 2. april samler danskerne ind til kræftsagen, når Kræftens Bekæmpelse holder landsindsamling. En del af pengene går til gratis rådgivning til patienter og pårørende. Den hjælp har 34-årige Lykke Lymann haft stor glæde af. For et år siden fik den unge mor til tre konstateret brystkræft. Angsten for at dø fra sine børn fylder, og den får hun hjælp til at håndtere i Kræftrådgivningen i Herning.

  • Mit navn er Kaspar, og jeg sidder til daglig på Rigshospitalet med et forskningsprojekt, der undersøger, hvilke problemer unge kræftoverlevere har, når man skal til at i gang med eller tilbage til uddannelse og arbejde.

  • Vi har netop været på weekendtur med vores 19 frivillige gruppeledere og ildsjæle. Den stod på workshops og erfaringsudveksling, men også masser af kreativitet og ryste sammen lege

  • Velkommen til Ung kræfts 12 nye hospitalsvenner som netop har brugt en hel lørdag med os for at blive klædt på til deres frivillige arbejde. De skal besøge indlagte unge med kræft på Herlev Hospital og Rigshospitalet.

  • To år efter Per Holsteen Larsen blev behandlet for modermærkekræft, er han stadigvæk på vej tilbage til livet. Nok er han lettet over at have overlevet, men det har været svært at finde glæden. Det giver dårlig samvittighed, for man skal vel bare være glad for at overleve kræft?

  • For mange bliver livet aldrig det samme igen efter en kræftdiagnose. Det bliver måske mere intenst og værdifuldt, men det bliver også mere sorgfuldt og trist. Psykolog Jette Winge fortæller om reaktionerne efter kræft.