Ung kræft i
01-10-2019

Tak for en fantastisk weekend!

Ung kræfts landsmøde er noget ganske særligt. Se billederne fra en weekend, som bød på alt lige fra gode snakke og grin til workshops og oplæg.

Hvert år holder vi et landsmøde for unge, som har eller har haft kræft. I år var vi 70 deltagere, så alle pladser var taget. Programmet var propfyldt med workshops. Nogle kastede sig ud i parkour og gospel. Andre prøvede lerdueskydning og orienteringsløb. Der var også en workshop, som havde fokus på at sove godt og en for forældre med kræft. 

1000 tak til alle jer, som var med og gjorde weekenden helt fantastisk. Vi glæder os til landsmødet i 2020. Vi kan allerede nu afsløre datoen. Sæt kryds i kalenderen den 25.-27. september. YAY

Vi glæder os allerede til landsmødet næste år. Det er nemlig en helt særlig weekend. TAK til alle jer, som var med. og tak til alle vores seje frivillige, som stod for fleer af vores workshops. I er guld værd.

Monica stiller skarpt til lerdueskydning. Det var SÅ sjovt.
Monica stiller skarpt til lerdueskydning. Det var SÅ sjovt.
Anna, Christine og Ingvild - vores tre frivillige i København - havde arrangeret et formidabelt stjerneløb med sjove opgaver.
Så er der dømt bålhygge. YAY :)
Bumperz var en sjov og våd omgang. Det regnede, men humøret var højt. Her ses Casper klar parat til kamp!
Anna, Casper og Theis fra Ung kræfts Fortællerkorpset fortæller, hvordan det at få kræft som ung.
Som afslutning gik Anna, Casper og Theis fra Ung kræfts Fortællerkorps på scenen. De delte deres historier og svarede på spørgsmål. De var så seje!

♥Østifterne har støttet årets landsmøde med 100.000 kroner. Af hjertet TAK♥

Af Iben Bøgh Nielsen, projektleder i Ung kræft Sidst ændret 01.10.2019