Skip navigation

Brystkræft

Mammacancer

Brystkræft er den kræftsygdom, som flest kvinder i Danmark får. Der er over de senere år sket store fremskridt i behandlingen af sygdommen, og derfor er brystkræft også en af de sygdomme, som flest overlever. Her kan du læse om bl.a. symptomer, undersøgelser og behandling og om livet med og efter brystkræft.

Livet med kræft

""

Da Gry fik brystkræft

Det hele ramler sammen for Gry, da lægen fortæller, at hun har brystkræft. Midt i alt det svære, oplever hun, at både nabo, venner og familier træder til med en uvurderlig hjælp, der får hende godt igennem en svær tid med behandling og bekymringer. Efter et behandlingsforløb med kemoterapi, operation og strålebehandling er Gry kræftfri. Læs hele Gry's fortælling om at få brystkræft:

Grys historie
""

Cancerforum

Cancerforum er et online forum, hvor du anonymt og sikkert kan skrive sammen med andre kræftpatienter, pårørende og efterladte og stille spørgsmål og dele erfaringer om livet med kræft.

Cancerforum
""

Brystkræftforeningen

I patientforeningen kan du bl.a. møde andre brystkræftpatienter og dele erfaringer om livet med sygdommen.

Brystkræftforeningen.dk

Ung Kræft

Ung Kræft er for dig, der er mellem 18 og 39 år og har kræft eller er ung pårørende til en ung kræftpatient. Du kan møde andre unge med kræft og unge pårørende. Se mere på Ung Kræfts hjemmeside.

Ung Kræft

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev til patienter og pårørende og bliv opdateret på seneste nyt, personlige fortællinger, forskning og meget mere.