Skip navigation

Kreativ aften for kræftoverlevere med senfølger

Gruppen er et frirum for kræftramte med senfølger, hvor vi samles om at være kreative.

Vi oplever ofte, at det at udfolde sig kreativt har gavnlige effekter på stress, angst, depression og kroniske smerter. Håndarbejde kan hjælpe os til at bevare et sundt sind og fremme vores mentale sundhed. Kreativ udfoldelse kan give et tiltrængt pusterum.

På disse kreative aftener kan du sammen med ligestillede få et sted, hvor du kan strikke eller hækle, slappe af, hente erfaringer, dele og bare være. Disse aftener vil blive brugt til hyggeligt samvær, hvor der er mulighed for hjælp til at finde det rigtige håndarbejde i forhold til dine eventuelle senfølger, som er kommet i forbindelse med din sygdom og behandling.

Mette kan hjælpe dig med at finde et håndarbejdsprojekt, hvor du kan opnå den terapeutiske effekt. Det handler om mindfulness, flow, motivation og trivsel, hvor håndarbejdet og samvær med ligestillede er det fælles.

Lidt om Mette Albæk:
Mette Albæk er uddannet sygeplejerske, neuropædagog, taktilpædagog og NLP practicioner. Hun har gennem 30 år som sygeplejerske arbejdet med mennesker i sorg og krise. Hun arbejder også med neuropædagogik, hjernens funktion og kognitive problemers indflydelse på mennesker med skader i hjernen, enten efter direkte skader eller som følge af fx kemoterapi. Mette er certificeret i håndarbejdspsykologi ved psykolog Anne Kirketerp. Med denne baggrund hjælper hun med at få håndarbejdspassionen til at blomstre og selve håndarbejdsprojekterne til at blive det mentale fitnesscenter.

Praktisk information:

Vi mødes ved Mette Albæk Design en gang om måneden fra kl. 19.00-21.00.

Der vil i 2024 fortsat være en egenbetaling på 50 kr. pr. gang, som betales direkte til Mette Albæk på selve aftenen.

Tilmelding er nødvendig og sker via link nederst på denne side. 

Du kan få flere oplysninger om arrangementet hos Anette Dam Hansen, tlf.: 23 62 44 60, Mette Albæk, tlf.: 30 54 44 60 eller Dorthe Kann Hostrup, tlf.: 40 59 46 03.