Skip navigation

Familieweekend på Nymindegab Kro for kræftramte familier

Feriestemning og forkælelse ved Vesterhavet for familier med kræft inde på livet

Kræftens Bekæmpelse i Esbjerg, Vejle og Aabenraa kan takket være en donation tilbyde familier et gratis weekendophold. Tilbuddet er for familier med hjemmeboende børn på 6+ år, hvor en af forældrene er/har været i behandling for kræft inden for de sidste to år. 

Nymindegab Kro danner rammen for weekenden d. 6/9 - 8/9 2023, hvor hele familien får en oplevelse af feriestemning og forkælelse. Samtidig er der plads til fællesskab med ligestillede og drøftelser af de udfordringer, man kan opleve i forhold til familielivet og parforhold, når sygdom bliver en del af hverdagen.

Imens vil børnene sammen med 2 voksne og 2 unge frivillige i Kræftens Bekæmpelse lave kreative sysler og hygge i naturen. Alle, voksne såvel som børn, får mulighed for en fælles ridetur på skønne, rolige heste i den smukke natur ved Nymindegab.

Er I som familie interesserede? Vil I vide mere omkring turen eller blot høre, om det kunne være jeres familie, er I meget velkommen til at kontakte os i rådgivningen. Deltagelse kræver en visitationssamtale på telefon eller i kræftrådgivningen, så vi gensidigt kan få afstemt forventningerne til turen. Bemærk, jeres tilmelding er først endelig, når visitationssamtalen er gennemført, og I har fået bekræftelse fra rådgiveren på jeres deltagelse. 

Kontakt rådgiver Merethe Thorup i Vejle på telefon 7020 2686 eller rådgiver Lisbet Kliver i Esbjerg på telefon 7020 2671. Der er et begrænset antal pladser.