Skip navigation

Kajakhold for kræftramte ved Furesøen

Kano og Kajak Klubben Nord ved Furesøbad tilbyder kræftpatienter, både tidligere behandlede og nye patienter, en tur på Furesøen i en havkajak.

Kajakholdet er et tilbud for dig, der ønsker at være aktiv gennem motion og fysisk udfoldelse sammen med andre kræftramte. Fællesskabet og naturoplevelserne vil blive sat højt i denne gruppe af m/k’ere, foruden den motion man får ved at ro kajak.

Gennem 8 forløb har vi erfaret, hvor livsbekræftende det er at opleve fællesskabet og naturen, når man sidder i kajakken på Furesøen. 

Kano og Kajak Klubben Nord ved Furesøbad stiller faciliteter til rådighed med adgang til klublokale, omklædningsrum og badefaciliteter foruden brug af klubbens havkajakker. Vi ror i flere grupper så alle kan følge med; ”tur efter evne”!

Der vil være tilknyttet frivillige instruktør(er), der forestår al undervisning samt sikkerheden i forbindelse med roningen. Vi slutter altid af med en kop kaffe eller te og snak i klublokalet.

Praktisk information: 

Hvad kræves der?
Der kræves intet særligt udstyr for at deltage. KKKN stiller alt udstyr til rådighed (svømme-vest, pagaj og kajak). Eneste krav til dig er, at du skal være en habil svømmer, og at du har lyst til at ro havkajak og nyde naturen. 

Mødested og tid:
Sæsonen løber fra maj til september, og vi ror alle onsdage kl. 8.30 – 12.00. Vi holder ferielukket nogle uger i juli måned - aftales i løbet af foråret. De onsdage, du er forhindret i at deltage, meddeler du blot til instruktøren senest dagen før.

Der vil være åbent og hjælpere til stede fra kl. 8.30, så vi alle er omklædt og klar med kajakken, når opvarmningen begynder kl. 9.00.

Adressen er Furesømarina, Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse.

Tilmelding og kontaktinformation:

Hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte en af instruktørerne:

Arne Christensen, mobil 40 25 44 42
Nils Jacobsen, mobil 23 10 00 20
Niels Bo Poulsen, mobil 22 40 31 78

Tilmelding til hele året sker via kalenderen på datoen for sæsonstart den 1. maj 2024:

Kajakhold for kræftramte ved Furesøen

Bemærk: Tilmeldinger til holdet registreres først fra den 1. marts. Du er først endeligt tilmeldt, når du modtager bekræftelse fra Kano- og Kajakklubben Nord. I tilfælde af overtegning oprettes en venteliste.