Gå til sygdomsliste

Fuld af liv - banner
Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Morgenfest

’Fuld af liv’-kampagnen tilbyder en gratis morgenfestpakke og vejledning til, hvordan skoler selv kan stable en 'Fuld af liv'-morgenfest på benene.

’Fuld af liv’-kampagnen har i samarbejde med elever på forskellige ungdomsuddannelser udviklet et anderledes festkoncept, hvor elever og lærere i samarbejde laver alkoholfrie morgenfester. Morgenfesten har en ambition at skabe en inkluderende festoplevelse, hvor eleverne får en positiv, sjov og sanselig oplevelse, som skaber god energi til resten af dagen. Dette gøres ved at lægge festen om morgenen, hvor det er naturligt vælge en kop kaffe eller en smoothie i stedet for at drikke alkohol. 

Håbet med udbredelsen af ’Fuld af liv’ morgenfesterne er, at give en positiv oplevelse af at være til fest, hvor alkoholen ikke er i centrum. Og at disse erfaringer tages med – også når weekenden banker på.

Morgenfestpakken med materialer kan bestilles gratis på vores webshop: Bestil morgenfestpakke.

Opfølgning på morgenfesten

Hvis I som skole ønsker at følge op på morgenfesten med et oplæg, en workshop eller event om unge og alkohol, er det i nogle dele af landet muligt at booke frivillige sundhedsformidlere. Læs mere om vores sundhedsformidlere.

Hvis du er underviser på en ungdomsuddannelse, kan du også selv afholde undervisning om unge og alkohol. Brug eller find inspiration i vores powerpoint udviklet til formålet.

Hent undervisningsmateriale.

Se video fra en morgenfest

 

Folder om Fuld af liv

Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden står bag kampagnen ‘Fuld af liv’, der skal bidrage til at udsætte unges alkoholdebut, reducere alkoholindtaget og skabe en sundere alkoholkultur blandt unge i Danmark.

Hent vores folder her