Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Oversigten her er ikke en fuldstændig liste over forarbejdede kød- og fjerkræprodukter på det danske marked, men dækker de typiske varegrupper.
Vær opmærksom på, at produkterne er forarbejdet i forskellig grad - lige fra stiksaltet kylling til bacon der både er røget, tørret og saltet med nitrit. Jo højere grad af forarbejdning - des større risiko for at påvirke din sundhed negativt.
Skinke, saltkød, leverpostej, rullepølse, paté, chorizo, sprængt oksebryst, kødpølse, spegepølse
Bacon i skiver, røget bacon, kalkunbacon, bacon i tern
Wienerpølser, kyllingepølser, grillpølser, ostepølser, partypølser
Hamburgerryg, kylling i saltlage, medisterpølse, bayonneskinke
Forloren hare på dåse, frysepizza, chili con carne, chicken tikka marsala, brændende kærlighed
Chickennuggets, kebab, hotdog, pizza med kødtopping, sandwich med kødfyld
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17