Gå til sygdomsliste

Kommuner med røgfri arbejdstid

Hent grafikken over kommuner med røgfri arbejdstid her.

Se hvilke kommuner i din region, der har røgfri arbejdstid i dette excel-ark.

Kommuner med røgfri arbejdstid

Kommuner med røgfri arbejdstid

I kataloget: "Røgfri arbejdstid i jeres kommune" kan du læse om kommunale erfaringer med røgfri arbejdstid, få inspiration og anbefalinger til en god proces. 

Målgruppen er kommunale beslutningstagere og medarbejdere, som er involveret i arbejdet med at indføre røgfri arbejdstid. Det kan både være aktører på et politiske og et administrativt niveau. 

Hent kataloget her

Læs mere

Kommuner er first movers
52% af kommunale ansatte oplyser at have røgfri arbejdstid. Det er flere end på private og statslige arbejdspladser. Læs artiklen om røgfri arbejdstid i bladet Danske Kommuner fra marts 2022.

Danskernes holdning til røgfri arbejdstid
Røgfri Fremtid sætter fokus på bl.a. røgfri arbejdstid i en minianalyse, om danskernes holdning til røgfri miljøer. Minianalysen er fra marts 2021.

Opbakning til røgfri arbejdstid
KL anbefaler, at kommuner tager stilling til at indføre røgfri arbejdstid for alle medarbejdere. Læs mere om KL's udspil fra januar 2018.

Beslutning og implementering af røgfri arbejdstid 
Hvordan bliver røgfri arbejdstid besluttet og implementeret i danske kommuner? Det har Hjerteforeningen & Sund By Netværket undersøgt i 2017 i denne rapport.

Kontakt os

Skriv eller ring til os, hvis der er kommuner med røgfri arbejdstid, som vi ikke har med på Danmarkskortet. Skriv til rogfriarbejdstid@cancer.dk 

 

Røgfri skoletid

Røgfri skoletid er et effektivt redskab til at forebygge rygning blandt unge. Både i grundskolen og på ungdomsuddannelser.

Røgfri skoletid


Røgfri dagpleje

Loven tillader rygning indendørs i dagplejen, bare det er uden for åbningstiden. Kommunerne må dog godt indføre helt røgfri dagpleje. Og det har nogle gjort.

Røgfri dagpleje