Gå til sygdomsliste

Knæk Cancer-midler


Følgende opslag kan søges nu:

Knæk Cancer 2017 - Breaking news

Når der afholdes store internationale forskningsmøder på kræftområdet, kommer der ofte ”Breaking News”, hvor nye indsatser synes at have haft stor betydning for patienter i en videnskabelig undersøgelse. Ofte er der behov for at afprøve indsatsen i en anden sammenhæng, inden man kan beslutte sig for at indføre tilbuddet i f.eks. hele Danmark.

Hvis der ikke er tale om ny medicin, går der typisk lang tid, inden sådanne nye tilbud afprøves i f.eks. Danmark. Derfor afsættes der midler til hurtigt at efterprøve, om sådanne betydelige positive resultater kan genfindes i en dansk sammenhæng.

Opslag: Breaking news
Ansøgningen skal udformes i henhold til KBVU's ansøgningsregler der er angivet i såvel vejledning som elektronisk skema. Se KBVU's information om støttemuligheder og formkrav.

Knæk Cancer 2016 - Forskning i lungekræft

Som led i udmøntningen af 10 mio. kr. til Knæk Cancer 2016 temaet ”Bedre overlevelse for kræft – kræver bedre overlevelse for lungekræftpatienter” blev Dansk Lunge Cancer Gruppe (DLCG) opfordret til at lave en status for lungekræftbehandlingen i Danmark og i lyset heraf – og de initiativer der er sat i gang i blandt andet England – foreslå danske initiativer, der kan forventes at øge den danske overlevelse. Denne redegørelse foreligger nu og på den baggrund ønsker Kræftens Bekæmpelse at etablere et Nationalt Forskningscenter for Lungekræft, der skal styrke dansk forskning i – og behandling af – lungekræft.

Opslag: Forskning i lungekræft
Status og visioner for lungekræftbehandling i Danmark
Ansøgningen skal udformes i henhold til KBVU's ansøgningsregler der er angivet i såvel vejledning som elektronisk skema. Se KBVU's information om støttemuligheder og formkrav.

Elektronisk ansøgnings- og rapporteringssystem


Spørgsmål til det elektroniske ansøgningssystem: Kontakt venligst Anne Mette Bak hos Bevillingssektionen på amb@cancer.dk eller 35 25 72 57.